Löneadministratör med intresse för människor och IT

Hushållningssällskapet Västra söker dig som är en fena på löneadministration och har ett intresse för såväl HR-frågor och IT.
I rollen som löneadministratör ansvarar du all personaladministration för ca 80 medarbetare.

Du rapporterar till ekonomichefen och har ett naturligt och intressant samarbete med både interna och externa resurser, som t.ex. VD, ledningsgrupp och extern HR- konsult. Ditt uppdrag omfattar även rollen att vara intern IT-samordnare. Rollen innebär också en möjlighet att påverka och utveckla företagets intranät och administrativa rutiner, vilket innebär att vi kan erbjuda ett arbete med stor variation och möjlighet att vara med och forma din tjänst.

Vi söker dig som har en akademisk examen inom lön, HR eller motsvarande. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du har adekvat erfarenhet av löneadministration och HR-arbete, du har pedagogisk förmåga och är van att arbeta självständigt. Vidare tar du gärna egna initiativ till förbättring och utveckling, uppmärksammar de behov som finns och trivs i en innovativ miljö.

Som person tror vi att du är nyfiken, prestigelös och flexibel till din natur. Du är tydlig i din kommunikation, har ett trevligt sätt och förmåga att skapa goda relationer till människor omkring dig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Visma Lön.

Tjänsten är på heltid och placerad i Vänersborg, tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan som du mailar till rekrytering@hushallningssallskapet.se

Anställningsintervjuer görs löpande, sista ansökningsdag är 1 juli.

Frågor om tjänsten besvaras av
Anna Karin Skärberg, ekonomichef 0521-72 55 10
Anna Åkerfeldt, Facklig representant 0521-72 55 46