Jurist till Hushållningssällskapet Juridik – Skåne

Vill du bli del av ett av vårt växande rådgivarteam för juridiska tjänster inom den gröna näringen? Vi söker förstärkning över hela landet och nu specifikt  i Skåne och söker dig som har lämplig kompetens och erfarenhet av främst familjejuridik, men gärna också fastighetsrätt. Du kommer i första hand att biträda vår VD, men även jobba självständigt med juridisk rådgivning inom dina kompetensområden.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedriva juridisk rådgivning mot våra kunder i samarbete med våra övriga kompetenser inom Hushållningssällskapen.

Vi vill att du som söker har:

  • Jur.kand. eller juristexamen.
  • Erfarenhet av konsultrollen och rådgivning till lantbruksföretag

Placeringsort: på något av våra kontor i Kristianstad, Sandby Gård, Hörby eller Munka Ljungby.

Välkommen med din ansökan!

För mer information:
VD: Annika Jersling 010-4762019

 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som eventuellt föregås av provanställning. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.

Ansökningar med personligt brev, CV och betyg vill vi ha senast 15 september 2021.

Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Ansökningshandlingarna skickar du till: annika.jersling@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet Juridik AB är en oberoende juridisk byrå för den gröna näringen i hela Sverige. Efterfrågan på våra tjänster ökar kraftigt och vi ser fram emot att välkomna fler kolleger. Utifrån vår gemensamma värdegrund baserad på kompetens, pålitlighet och förtroende arbetar vi tillsammans för utveckling och ökad lönsamhet inom de gröna näringarna.