Hushållningssällskapet Västra söker en Redovisningskonsult

Vi söker medarbetare till vår ekonomirådgivning med placering på något eller några av våra kontor i Vänersborg eller Skara.

Du kommer att ingå i ett regionalt nätverk med cirka 10 ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Du deltar också i vår nationella utvecklingsgrupp. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom områdena växtodling, bygg, skog och miljö för att erbjuda kunderna en heltäckande rådgivningslösning. Det innebär för dig som medarbetare en mycket stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

För oss och våra kunder är det meriterande att du har flera års erfarenhet från likvärdigt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisning och redovisningsarbete, bokslut och deklarationer för olika företagsformer, projektledning eller annan ekonomisk rådgivning. Det är meriterande om du har någon form av auktorisation

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Du har egen drivkraft att finna nya men framförallt utveckla våra kunder. I tjänsten ingår att tillsammans med dina arbetskamrater arbeta med befintliga och nya kunder. Även internt arbete kan förekomma.

 Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev till någon av kontaktpersonerna nedan snarast, dock senast den 5 augusti.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
Ove Konradsson, Hushållningssällskapet Västra, VD
(Värmland, Dalsland, Göteborg och Bohuslän samt Skaraborg)
Telefon: 0708-53 13 25
epost: ove.konradsson@hushallningssallskapet.se

Anna Karin Skärberg, Hushållningssällskapet Västra, Affärsområdeschef
(Värmland, Dalsland, Göteborg och Bohuslän samt Skaraborg)
Telefon: 0521-72 55 10, epost:  anna.karin.skarberg@hushallningssallskapet.se


Hushållningssällskapet består av 17 fristående medlemsorganisationer med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning.

Över hela landet har Hushållningssällskapet mer än 50 000 medlemmar och ca 700 medarbetare. Hushållningssällskapet Västra har drygt 80 medarbetare.