Västra söker Lantbruksekonomer och Redovisningskonsulter

Efterfrågan på våra tjänster ökar och nu söker Hushållningssällskapet Västra med verksamhetsområde Skaraborg, Värmland, Dalsland och Bohuslän medarbetare till vår ekonomirådgivning. Placeringsorter är Karlstad och Skara

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete ihop med ett gäng som har unik bredd i sin kompetens och trivs bra tillsammans.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är redovisning, ekonomistyrning och företagsutveckling. Vi jobbar tillsammans med kollegor främst med små och medelstora företag inom främst de gröna näringarna. Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet och genom din insats skapar du mervärde för kunden.

Vem är du?
Du får gärna ha erfarenhet av redovisningsarbete, budgetering, kalkyler och deklaration för olika företagsformer och förekommande ekonomisk rådgivning inom lantbruket. Vi vill att du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning i ekonomi. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar. Har du erfarenhet av rådgivning kring ägar- och generationsskiftenskifte så är du en guldkandidat i våra ögon!

Tjänsten är på heltid och placeringsort är Karlstad och Skara, tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsintervjuer görs löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag är 28:e april 2021.

Frågor om tjänsten besvaras av
Gustaf Högberg, Affärsområdeschef på telefon 0511-24860 eller gustaf.hogberg@hushallningssallskapet.se

Ove Conradsson, VD på telefon 0708-531325 eller ove.konradsson@hushallningssallskapet.se
David Bennhage, HR på telefon 0521-725511 david.bennhage@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan som du mailar till 
rekrytering@hushallningssallskapet.se