Hushållningssällskapet Västra söker ekonom, med affärsutveckling och redovisning, främst för lantbruk

Hushållningssällskapet Västra med verksamhetsområde Skaraborg, Värmland, Dalsland och Bohuslän söker ekonom till vår ekonomirådgivning och redovisningsverksamhet. Placeringsorten är Karlstad.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete ihop med ett gäng som har unik bredd i sin kompetens och trivs bra tillsammans.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är redovisning, ekonomistyrning och företagsutveckling. Vi jobbar tillsammans med kollegor främst med små och medelstora företag inom främst de gröna näringarna. Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet och genom din insats skapar du mervärde för kunden.

Vem är du?
Du får gärna ha erfarenhet av redovisningsarbete, budgetering, kalkyler och deklaration för olika företagsformer och förekommande ekonomisk rådgivning inom lantbruket. Vi vill att du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning i ekonomi. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar. Har du erfarenhet av rådgivning kring ägar- och generationsskiftenskifte så är du en guldkandidat i våra ögon!

Tjänsten är på heltid och placeraringsort är Karlstad, tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsintervjuer görs löpande så vänta inte med din ansökan, sista ansökningsdag är 22 januari.

Frågor om tjänsten besvaras av
Ove Conradsson, VD på telefon 0708-531325 eller ove.konradsson@hushallningssallskapet.se
Sofia Hedlund, kontorschef på telefon 070-829 09 21 eller sofia.hedlund@hushallningssallskapet.se
David Bennhage, HR på telefon 0521-725511 david.bennhage@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan som du mailar till 
rekrytering@hushallningssallskapet.se