Hushållningssällskapet Skåne söker Fältförsöksledare

Hushållningssällskapet Skåne är med sina ca 450 försök om året marknadsledande i branschen. Tillsammans med representanter för lantbruksnäringen skapar vi kunskap till nytta för Sveriges lantbrukare. Nu söker vi fältförsöksledare.

Om tjänsten

I rollen som fältförsöksledare i fältförsöksverksamheten arbetsleder du, i nära samverkan med ytterligare en fältförsöksledare, och en bitr. fältförsöksledare, en grupp med 10 engagerade och kompetenta medarbetare.

Du kommer att vara utförandeansvarig för GEP (Good Exprimental Practice) försök men även andra typer av försök. Du kommer att ansvara för utläggning, kundkontakt, uppföljning och administration för försöken i Östra Skåne.

Arbetet innefattar även hantering av växtskyddsmedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är hortonom eller lantmästare. Det är en fördel om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, har växtodlingserfarenhet och har erfarenhet av och känner dig bekväm i ledarrollen och har erfarenhet att leda en grupp.

Som person är du noggrann, duktig på att planera, är kvalitetsmedveten, har lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Vidare är du nyfiken och har framåtanda. I rollen krävs stort engagemang för laget och helheten.

Sprutcertifikat, B-körkort är ett krav. BE-körkort är önskvärt.

Placeringsort: Skepparslöv utanför Kristianstad, men två dagar per vecka på Sandby gård på Österlen krävs.

Frågor om tjänsten? Ring oss gärna så berättar vi mer. Ulrika Dyrlund Martinsson, avdelningschef för Fältförsök, 010 – 476 20 31

Sista ansökninsdag är den 2022-01-31. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka in din ansökan här»