Hushållningssällskapet Skåne söker ekonomichef

Lockas du av möjligheten att få arbeta i en verksamhet som bidrar till samhällsnytta och där hushållning med jordens resurser är centralt? Föredrar du dessutom att jobba i en roll nära verksamheten?

Då kan jobbet som ekonomichef hos Hushållningssällskapet Skåne vara något för dig. Vår nuvarande ekonomichef går vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en ersättare. Välkommen med din ansökan!

Som ekonomichef på Hushållningssällskapet Skåne ansvarar du för budget- och prognosarbete på kort och lång sikt, bokslut och koncernbokslut. Du kommer arbeta nära VD och ingår i ledningsgruppen. Strategiskt blir du även ett stöd till Hushållningssällskapet Skånes dotterbolag och dess VD:ar i ekonomifrågor. Viktigt i rollen är att arbeta verksamhetsnära som stöd till linjechefernas affärsutveckling och även fortsätta arbetet med digitalisering inom koncernen.

Du leder funktionen Affärsstöd som består av sex personer fördelat på två orter, och du ingår i Hushållningssällskapets nationella nätverk för ekonomichefer.

Placeringsort: Du kommer att dela din tid mellan vårt kontor i Skepparslöv, utanför Kristianstad, och vårt kontor i Borgeby, utanför Bjärred.

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller liknande, med minst 5 års erfarenhet i rollen. För att trivas i denna roll är du en serviceinriktad, kommunikativ och utvecklingsorienterad person. Du har en analytisk förmåga, är strukturerad och har en strategisk helhetssyn. Vidare är du professionell och har en prestigelös attityd.

Du har goda ledaregenskaper, är inkluderande och har god förmåga att utveckla medarbetare i din närhet. Är du dessutom handlingskraftig och lösningsorienterad och trivs med att driva interna utvecklingsprocesser kan du vara den vi nu söker till rollen som Ekonomichef.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Hos Hushållningssällskapet får du möjlighet att bli del av en organisation som främjar den gröna näringen. Här råder det korta beslutsvägar och med goda möjligheter att påverka din egen roll. Organisationen präglas av en familjär miljö.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Hushållningssällskapet Skåne med Jefferson Wells.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter
Rikard Karlsson, 0709-316 318, rikard.karlsson@se.jeffersonwells.com eller
Linda Svensson, 0703-489 266, linda.svensson@se.jeffersonwells.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående, dock senast den 13:e juni 2021.

Gå vidare till Jefferson Wells för att lämna din ansökan»

Vi ser fram emot att höra från dig!