Hushållningssällskapet Skåne söker Controller

Ta av dig kavajen och de höga klackarna och hoppa på en helt ny roll på ett bolag som gör gott. Hushållningssällskapet växer och söker nu dig som vill skapa en helt ny roll tillsammans med ekonomichefen. Visst låter det lockande? Och vet du, din hund är lika välkommen till det fina teamet på kontoret som du!

Hushållningssällskapet är en värdeskapande verksamhet med fokus på att hjälpa den gröna näringen att utvecklas hållbart, och har kontor i både Borgeby samt Skepparslöv Kristianstad. Denna tjänst är belägen på kontoret i Skepparslöv och rapporterar till ekonomichefen.

I din roll som Controller läggs ett stort fokus på projektuppföljning och att skapa analysmodeller. Du har många kontaktytor runt om i organisationen och blir ekonomichefens högra hand. Dina huvudsakliga ansvarsområden blir följande:

Kontinuerlig avstämning av pågående verksamhetsprojekt tillsammans med projektägare
Budgetarbete knutet till projektavdelningarna
Hjälpa projektägare med sammanställningar, dokumentation samt ansökningar av bidrag
Tertial samt årsbokslutsredovisning av projekten samt avstämning och analys
Delaktig vid kalkyleringsarbete
Ansvarig för att utveckla projektsystem tillsammans med ekonomichef och redovisningsansvarig.
Delta i ekonomiuppföljning av olika fastighetsprojekt
Involverad vid förvärv av bolag/due diligence-arbete

Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från en controllerroll med projektuppföljning. Har du erfarenhet från fastighetsrelaterade projekt är det en fördel, men inget krav. Du är civilekonom eller motsvarande och behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. Som person är du jordnära, nyfiken och redo att kavla upp ärmarna. Du har ett pedagogiskt sätt och har lätt för att ta dig fram i organisationen. Du beskriver dig förmodligen som analytisk och med en förmåga att både vara i detaljer samt enkelt skapa dig en överblick över vad som behöver göras.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Hushållningssällskapet Skåne med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se