Hushållningssällskapet Skåne HUSEC söker Study Director/undersökningsledare

Nu söker vi på Hushållningssällskapet Skåne HUSEC en Study director! Har du stort intresse för lantbruk och vill du vara med att utveckla växtodlingen i Sverige? Då kommer du trivas hos oss och vi med dig!

Om tjänsten

Hushållningssällskapet Skåne HUSEC planerar, utför och utvärderar fältförsök enligt GEP för provning av effektiviteten av växtskyddsprodukter hos grödor, grönytor och skogsplantor. Läs mer om HUSEC här! 

Som undersökningsledare är du ansvarig för planering och rapportering av enskilda försöksserier. Du ansvarar för hela kedjan från att försöksplan tas fram i samverkan med kunden till att resultaten sammanställs och rapporteras.

Vi erbjuder ett stimulerande och roligt arbete med varierande uppgifter under året beroende på säsong. Utgångspunkten i ditt arbete är att sträva efter kvalitet och effektivitet i alla led samt ett gott bemötande av våra kunder och underleverantörer. Du kommer att ingå i ett team av kollegor på Hushållningssällskapet Skåne och Hushållningssällskapet Östergötland som arbetar tätt tillsammans. Det är ett omväxlande jobb där varje dag är unik och utmaningarna är många.

Om dig

Du som söker är utbildad agronom, hortonom, lantmästare, trädgårdsingenjör, biolog eller har motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i statistik och datasammanställning samt hantering av digitala verktyg. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten, likaså mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av sammanställning av effektivitetsdossiern (BAD) för ansökning om produktgodkännande är det meriterande. Vi ser dessutom gärna att du har växtodlingskompetens inom växtskyddsområdet och även praktisk erfarenhet och förståelse av växtodling/fältförsök.

För att lyckas och trivas hos oss är du som person noggrann, analytisk och strukturerad. Du har en god förmåga och trivs med att jobba både självständigt och tillsammans med andra.

Placeringsort: I första hand Borgeby, andra möjligheter kan diskuteras.

Frågor om tjänsten? Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Iréne Kamnert, 010- 476 2100, irene.kamnert@hushallningssallskapet.se

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan redan nu då urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 30 oktober 2022.

Skicka in din ansökan här.

Välkommen med din ansökan!

Krav

  • Utbildad agronom, hortonom, lantmästare, trädgårdsingenjör, biolog eller har motsvarande kompetens.
  • Goda kunskaper i statistik och datasammanställning samt hantering av digitala verktyg.
  • B-körkort och tillgång till egen bil.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande

  • Erfarenhet av sammanställning av effektivitetsdossiern (BAD) för ansökning om produktgodkännande.
  • Växtodlingskompetens inom växtskyddsområdet.
  • Praktisk erfarenhet och förståelse av växtodling/fältförsök.