Hushållningssällskapet Halland söker miljö- och hållbarhetsrådgivare

På Hushållningssällskapet Halland arbetar vi inom flera områden som berör landsbygd och företagande. Vi har kunskap och kompetens inom exempelvis miljö, klimat, växtodling, fältförsök, natur- och vattenvård samt företagande och innovation. Efterfrågan på våra tjänster inom miljöområdet ökar och vi söker nu en miljö- och hållbarhetsrådgivare.

Om arbetsplatsen

Vi jobbar i team och vårt arbete inom miljö- och hållbarhetsområdet dockar väl ihop med de tre kollegor som idag arbetar med klimat- och förnyelsebar energi. Vi erbjuder en varierande vardag med möjlighet att utforma arbetet på det sätt som passar dig och teamet.

Här gäller frihet under ansvar, många av våra medarbetare utvecklar både sig själva och sin tjänst över tid. Det bidrar också till en stor arbetsglädje, vi har kul på jobbet och de senaste åren har vi växt och fått fler kollegor.

Om tjänsten

Vi söker dig som är kunnig inom områden som miljörådgivning och hållbarhet. Vi ser arbetsuppgifter som miljötillståndsansökningar, miljörapportering, kundrådgivning inom miljö och hållbarhet, och investeringsstödsansökningar till klimatklivet och landsbygdsprogrammet.

Du trivs med omväxlingen från en dag på ett gårdsbesök till nästa dag på kontoret. Mötet med lantbrukaren är en viktig del i tjänsten. Du kommer att träffa kunder och bygga relationer som i sin tur bidrar till att kunderna kan känna trygghet inför kontroller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad agronom, lantmästare, eller liknande, gärna med inriktning på miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor, tillståndsansökningar och miljörapportering. Kanske arbetar du på en myndighet idag och vill prova något annat.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du behöver ha körkort och tillgång till bil. Placering på vårt kontor på Lilla Böslid utanför Halmstad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti. Skicka ansökan till annika.bergman@hushallningssallskapet.se

 

Frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Bergman, VD
Telefon: 0705-67 18 57
E-post: annika.bergman@hushallningssallskapet.se

Facklig representant: Maria Berglund
Telefon: 035-465 22
E-post: maria.berglund@hushallningssallskapet.se