Hushållningssällskapet Halland söker driftschef för Försök och Lantbruk

Hushållningssällskapet Halland har inlett en förändringsresa för att kunna svara upp mot vår tids samhällsutmaningar och lantbrukets stora roll i dessa. Vi är ett gott gäng på trettio personer med verksamheter på Lilla Böslid i Halmstad och Agrocenter i Falkenberg. Nu söker vi en driftschef för Försök och Lantbruk med placering på Lilla Böslid.

Vi utvecklar och uppgraderar nu Lilla Böslid till en intressant försöks-, inspirations- och innovationsgård mitt i Hallands bördiga jordbrukslandskap. Ett grönt kluster håller på att ta form med flera aktörer. Lilla Böslid ska utvecklas som attraktiv besöksplats med fler event, större kunskapsspridning, demo av agtech mm.

Vi söker dig som vill framåt, som har driv och genomförandekraft. Du gillar att planera, förhandla och har ekonomiskt intresse. Samarbetsförmåga värderar vi högt, både inom företaget och med externa aktörer. Vi tror att du är en ledare som kan fortsätta utveckla den förmågan hos oss. Vi tror att du har en erfarenhet av praktisk växtodling, en examen som agronom, lantmästare eller agrotekniker.

Placeringsort är Lilla Böslid, Eldsberga utanför Halmstad. Där kan vi erbjuda en dynamisk arbetsplats med härliga kollegor och en chef som står med fötterna i myllan. Korta vägar till beslut och låga trösklar in för våra kunder och samarbetspartners. I företaget jobbar vi med stor frihet under ansvar. Företagets utvecklingsresa blir också en personlig utveckling för oss som jobbar ihop mot gemensamt mål och vision. Vi ska göra ”Hallands gröna näringsliv framgångsrikt”. Vi hoppas kunna hitta dig som vill vara med på den resan.

Information om tjänsten kan fås av VD Annika Bergman, 070-567 18 57.

annika.bergman@hushallningssallskapet.se

ARBETSGIVARE

Hushållningssällskapet Halland

LÄN

Hallands län

KATEGORI

Chef/arbetsledare

ANTAL PLATSER

1 plats

ANSÖKAN

Sista ansökningsdatum är: 2021-12-10

Vi tar emot ansökan via epost: annika.bergman@hushallningssallskapet.se