Husdjurstekniker till Sjuhärad

Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade personer.  När du vill utmana dig själv vill vi vara din partner. Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med härliga kollegor och korta beslutsvägar.

Vi har en bred verksamhet inom ekonomi, växtodling, skog och animalieproduktion i Rådgivarna som delägs av Hushållningssällskapet Sjuhärad där det bedrivs forskning och försöksverksamhet samt utbildning genom Strömma Naturbrukscentrum. Huvudkontoret finns på Landsbygdens Rådgivningscentrum i Länghem några mil från Borås.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team med erfarna husdjurstekniker och husdjursrådgivare. I tjänsten ingår i första hand seminering, dräktighetsundersökning och avhorning. Du kommer att arbeta nära våra lantbrukskunder och genom ditt servicearbete ingå i ett team med husdjurstekniker och husdjursrådgivare runt våra kunder för att utveckla deras företag.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av seminarbete, du har genomgått husdjursteknikerutbildning. Du vill vara med att utveckla rollen som husdjurstekniker för möta behoven från lantbrukarna.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och vinna kollegors och kunder förtroende. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och sätter laget främst.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan till oss senast den 31 augusti. Intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Stationeringsort är Ulricehamn, B-körkort och korrekt färgseende är krav.

Ansökan skickas till VD Jonas Bodenhem jonas.bodenhem@hushallningssallskapet.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Jonas Bodenhem, VD
tel: 0325-618 610

Lena Bronald, samordnare fältservice
tel: 070-51 95 57