HS Konsult AB söker företagsrådgivare inom lantbruksdjur

Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? Vi behöver förstärka vårt team med en erfaren företagsrådgivare med inriktning lantbruksdjur i Dalarna/Gävleborg. HS Konsult AB bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Mellansverige.

Hos oss får du jobba på en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter.  Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara navet i verksamhetsutvecklingen inom de gröna näringarna i regionen.

Som företagsrådgivare är du kundens självklara bollplank när det gäller utveckling av djurföretaget. Du kommer aktivt bidra till ökad lönsamhet i djurföretagen i området bland annat med fokus på produktionsekonomi och affärsutveckling. I ditt uppdrag ingår också att driva utvecklingen av vårt koncept HIR tillsammans med kollegor inom växtodling, skog och miljö. Du kommer också göra SAM-ansökningar, skriva artiklar och nyhetsbrev samt arrangera och delta i kurser och kundträffar. 

Vi vill att du som söker:

• Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

• Har erfarenhet av lantbruksföretagande. 

• Har adekvat utbildning för tjänsten (ekonom, agronom, lantmästare, eget företag m.fl.)

• Är intresserad av produktionsekonomi, grovfoder och djurproduktion.  

Placeringsort: Storvik, Arbrå eller Dalarna 

Välkommen med din ansökan!

För mer information:

Affärsområdeschef: Victoria Thuillier 070- 236 25 45 

Facklig kontaktperson: Sofie Eriksson 070-753 77 97

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 25 augusti, 2019 till hskonsult@hushallningssallskapet.se Märk ditt mail med ”Ditt namn Företagsrådgivare önskad placeringsort”. 

Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten. 

HS Konsult AB säljer oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Idag är vi ca 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå. Våra kompetensområden är växtodling, lantbruksdjur, fältförsök, forskning och utveckling, miljö och naturvård, bygg och energi, ekonomi, skog samt mat och hälsa. 

Utifrån vår gemensamma värdegrund baserad på förtroende, pålitlighet och kompetens arbetar vi tillsammans för utveckling och ökad lönsamhet inom de gröna näringarna.