HIR Skåne söker växtodlingsrådgivare inom ekologisk växtodling

Brinner du för ekologisk växtodling och vill jobba med några av Sveriges vassaste rådgivare?

När grödorna växer som bäst ger jag råd till mina kunder, alltid med fokus på lönsamheten. Under höst och vintern planerar jag växtodlingen tillsammans med mina kunder utifrån växtföljder, tillförsel av växtnäring och bäst strategi för jordbearbetning, allt efter gårdens förutsättningar.

Jag jobbar nära mina kollegor och tillsammans bevakar vi vad som händer i omvärlden för att kunna ge våra kunder bästa möjliga råd. Vi är ett starkt team av rådgivare inom lantbruk och trädgård.

Vill du ha ett jobb som mitt?

Sök då tjänsten! Du kommer främst att arbeta som växtodlingsrådgivare inom ekologisk växtodling tillsammans med erfarna rådgivare. Vi utvecklar ständigt nya tjänster och verksamhetsområden. Nu är vi nyfikna på vilka intressen du har.

Kvalifikationer

Vår rådgivningsgrupp med några av Sveriges bästa rådgivare letar efter nya kollegor med lång yrkeserfarenhet, men också talanger som nyss tagit examen. Vi söker främst dig som har intresse för ekologisk växtodling. Vi tror att du är agronom/lantmästare eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna arbeta självständigt och vara initiativrik. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort

Något av HIR Skånes fem kontor.

Omfattning

Heltid, tillsvidaretjänst.

Frågor om tjänsten?
Ring Anders Adholm, Affärsområdesansvarig Växtodling 0708-161017

Skicka din ansökan med CV snarast, dock senast 20 september. Vi behandlar ansökningarna löpande. Mejla till: anders.adholm@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan!

 

HIR Skåne AB är ett expansivt konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vi erbjuder en omfattande rådgivning inom växtodling, ekonomi, marknad, grönsaker, bär, bygg, energi, miljö, lean, husdjur och vatten. Ger ut facktidningen Arvensis och är arrangör av Nordens ledande lantbruksmässa i fält Borgeby Fältdagar.
HIR Skåne har ca 70 medarbetare och är ett delvis personalägt bolag inom Hushållningssällskapet.