HIR Skåne söker växtodlingsrådgivare

Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare? Sök då tjänsten som växtodlingsrådgivare! Du kommer främst att arbeta som växtodlingsrådgivare tillsammans med erfarna rådgivare. Vi utvecklar ständigt nya tjänster, vilket gör att du är med och påverkar din egen framtida karriär.

Kvalifikationer: Vår rådgivningsgrupp letar efter nya kollegor med yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger som har ett gediget växtodlingsintresse. Vi har kompetensen att utveckla dig till en fantastiskt bra växtodlingsrådgivare, och vi ser gärna att du har intresse för potatisodling och bevattningsfrågor. Vi söker dig som agronom/lantmästare eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna arbeta både självständigt och i ett team, vara initiativrik, utåtriktad och har goda kunskaper i MS Office. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort: Vi har fem kontor i Skåne, Skepparslöv utanför Kristianstad, Borgeby utanför Bjärred, Hörby, Munka Ljungby samt Sandby Gård på Österlen. Arbetsområdet för denna tjänst är i östra och nordöstra Skåne.

Omfattning: Heltid

Frågor om tjänsten? Kontakta oss så berättar vi mer.

Anders Adholm, tel. 010-476 22 70, anders.adholm@hushallningssallskapet.se

Pär Martinsson, tel. 010-476 22 01, par.martinsson@hushallningssallskapet.se

Facklig representant: Peter Malm, tel 010-476 22 37

Sista ansökningsdag är den 30 sep 2021. Urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot din ansökan!

Krav

  • Agronom/lantmästare eller motsvarande kompetens
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Skicka in din ansökan här»