HIR Skåne söker två hortorådgivare

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare? Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får växa in i rollen som rådgivare och där du får stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och att du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen. Vi hoppas att du vill bli en av oss!

 

Nu söker HIR Skåne hortorådgivare. Du kommer att arbeta med projekt och rådgivning tillsammans med erfarna rådgivare. Vi utvecklar ständigt nya tjänster och verksamhetsområden. Vi söker två personer där den ena inledningsvis kommer att arbeta inom ett stort projekt till nytta för branschen. Den andra kommer att arbeta med rådgivning i kombination med projekt.

Kvalifikationer

Ni som blir våra kollegor har ett stort intresse för de gröna näringarna och för att göra skillnad för branschen. Vi söker er som är hortonomer, trädgårdsingenjörer, agronomer eller har motsvarande kompetens. Ni kan ha yrkeserfarenhet eller vara nyutexaminerade talanger, det viktigaste för oss är att ni vill bli fantastiskt bra hortorådgivare. Vi har kompetensen att hjälpa er dit!

Ni ska kunna arbeta självständigt vara utåtriktade och initiativrika. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort

Borgeby utanför Bjärred eller Skepparslöv utanför Kristianstad.

Omfattning

Vi söker dig som kan arbeta heltid men även andra tjänstgöringsgrader kan diskuteras.

Frågor om tjänsten?

Ring oss gärna så berättar vi mer. Affärsområdesansvarig, Anna-Mia Björkholm tel. 010-476 22 61 eller VD, Pär Martinsson, tel. 010-476 22 01.

Facklig företrädare för Naturvetarna
Bengt Jönsson, tel. 010-476 22 20

Sista ansökningsdag är den 12 februari 2021. Sök jobbet här