HIR Skåne söker mässgeneral till Borgeby Fältdagar

Vi på HIR Skåne söker vår nästa mässgeneral! Vill du ha norra Europas häftigaste jobb? Vi söker dig som brinner för att engagera medarbetare, samarbetspartners, utställare och besökare till vår mässverksamhet!

Borgeby Fältdagar är en årlig återkommande lantbruksmässa i fält. Mässan började som en lokal fältvandring för drygt 20 år sedan och har nu vuxit till att bli norra Europas största lantbruksmässa i fält med över 400 utställare och 20 000 besökare. Kärnan i vår mässa är odling och kunskapsspridning. Mässan utvecklas ständigt, både genom omvärldsspaning och våra egna idéer. På Borgeby Fältdagar har lantbruket en unik testyta att pröva nya idéer för lantbrukets och trädgårdsnäringens framtid. Borgeby Fältdagar är ett oerhört starkt varumärke både i Sverige och utomlands, vi har besökare från hela världen.

Om tjänsten

Som vår nya mässgeneral har du kontinuerlig kontakt med HIR Skånes övriga rådgivare, det är tillsammans med våra rådgivare och övriga partners som vi bygger mässan. I teamet ingår ytterligare tre kollegor som kommer att få dig som närmsta chef. Ni har olika ansvarsområden men jobbar gemensamt. I din roll ingår utöver personalansvar även resultatansvar. Du kommer att ingå i HIR Skånes ledningsgrupp.

Placering är på vårt kontor i Borgeby.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare.

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad inom den agrara sektorn eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är det meriterande. Du har idag ett relevant nätverk inom lantbruksnäringen. Dessutom är du intresserad av aktuella frågeställningar inom lantbruket, men behöver inte vara specialist.

Som person är du engagerad och framtidsorienterad. Du trivs i en utåtriktad roll, har förmåga att se helhetsperspektiv och har lätt för att ta folk. Du gillar att skapa och bevara relationer. I din roll i ledningsgruppen är ditt helikopterperspektiv viktigt. Du drivs av att överträffa utställarnas och besökarnas förväntningar. Varje år är det bästa mässåret!

Krav

Utbildad inom den agrara sektorn eller har motsvarande kompetens
Relevant nätverk inom lantbruksnäringen

Meriterande: Erfarenhet av ledarskap

Kontakt

Du kan läsa mer på www.borgebyfaltdagar.se eller www.hirskane.se.

Har du några frågor: kontakta Pär Martinsson, vd HIR Skåne, tel. 070-657 55 70.

Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti. Sök via länken Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag!