HIR Skåne söker hortorådgivare

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare? Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får växa in i rollen som rådgivare och du får stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och att du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen, både genom direkt rådgivning men även i form av utvecklingsprojekt.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Nu söker vi en rådgivare med fokus på frilandsodlade grönsaker. I dagsläget består vårt hortogäng av sex rådgivare med olika specialintressen. De blir dina närmaste kollegor men du blir givetvis en del i vårt växande rådgivningsteam på drygt 70 personer.

Vi utvecklar ständigt nya tjänster och verksamhetsområden. Du kommer att arbeta både med rådgivning och projekt tillsammans med erfarna rådgivare. Nu är vi nyfikna på vilka specialintressen du har.

Kvalifikationer

Du som blir vår nya kollega är kanske utbildad trädgårdsingenjör, hortonom, agronom eller lantmästare. Viktigast av allt är att du har ett brinnande intresse för grönsaksproduktion på friland. Skulle du tycka det är roligt med ny teknik ser vi också det som en fördel. Du ska kunna arbeta självständigt och vara positiv och initiativrik. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Du kan ha yrkeserfarenhet eller vara en nyutexaminerad talang, det viktigaste är att du vill bli en fantastiskt duktig hortorådgivare. Vi har kompetensen att hjälpa dig dit!

Placeringsort

Borgeby utanför Bjärred eller Skepparslöv utanför Kristianstad.

Omfattning

80-100%, tillsvidaretjänst.

Facklig representant

Christer Yrjas 010-476 20 95

Frågor om tjänsten?

Ring oss gärna så berättar vi mer!

Anna-Mia Björkholm, affärsområdesansvarig, 010-476 22 61

Pär Martinsson, vd HIR Skåne, 010-476 20 02.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 oktober. Ansök via länk: https://www.jobbet.se/jobb/hir-skane-ab/hir-skane-soker-ny-gronsaksradgivare/ck18zijfp0d1301153xspg7a8

 

Vi ser fram emot din ansökan!

HIR Skåne är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vi hjälper dig att öka lönsamheten och utveckla ditt företag. Vår rådgivning är oberoende och fri från kommersiella intressen.

Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Hos oss finns flera av Sveriges främsta rådgivare. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. Under hela växtodlingssäsongen är vi ute i fält och därmed uppdaterade på aktuella åtgärder.