HIR Skåne söker en växtodlingsrådgivare

När grödorna växer som bäst ger jag råd till mina kunder, alltid med fokus på lönsamheten. Under höst och vintern planerar jag växtodlingen tillsammans med mina kunder utifrån växtföljder, tillförsel av växtnäring och bäst strategi för jordbearbetning, allt efter gårdens förutsättningar.
Jag jobbar nära mina kollegor och tillsammans bevakar vi vad som händer i omvärlden för att kunna ge våra kunder bästa möjliga råd. Vi är ett starkt team av rådgivare inom lantbruk och trädgård. Vill du ha ett jobb som mitt?

Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare?
Sök då tjänsten som växtodlingsrådgivare! Du kommer främst att arbeta som växtodlingsrådgivare tillsammans med erfarna rådgivare. Vi utvecklar ständigt nya tjänster och verksamhetsområden. Nu är vi nyfikna på vilka intressen du har.

Kvalifikationer
Vår rådgivningsgrupp letar efter nya kollegor med yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger som har ett gediget växtodlingsintresse. Vi har kompetensen att göra dig till en fantastiskt bra växtodlingsrådgivare. Vi tror att du är agronom/lantmästare eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna arbeta självständigt och vara initiativrik. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort
I första hand Borgeby, Bjärred

Omfattning
Heltid, tillsvidaretjänst.

Frågor om tjänsten? Ring oss så berättar vi mer.
Anders Adholm, tel. 010-476 22 70.

Sista ansökningsdag
Vi kommer att intervjua löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 20 november 2019. Skicka din ansökan till anders.adholm@hushallningssallskapet.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

HIR Skåne AB är ett expansivt konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vi erbjuder en omfattande rådgivning inom växtodling, ekonomi, marknad, grönsaker, bär, bygg, energi, miljö, lean, husdjur och vatten. Ger ut facktidningen Arvensis och är arrangör av No rdens ledande lantbruksmässa i fält Borgeby Fältdagar. HIR Skåne har ca 70 medarbetare och är ett delvis personalägt bolag inom Hushållningssällskapet.