HIR Skåne söker dig som brinner för att hjälpa våra kunder i rollen som arbetsgivare

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare för lantbruk? Vi ser en ökad efterfrågan på tjänster kopplat till rollen som arbetsgivare och vill därför stärka gruppens kompetens inom detta. Vi söker en rådgivare med hög kompetens och passion för arbetsgivarrelaterade frågor, främst inom arbetsmiljö.

Du kommer tillhöra en ämnesgrupp där du har dina närmaste kollegor, men du blir givetvis även en del av vårt växande rådgivningsteam på 80 personer. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och att du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen. För att trivas hos oss är du en driven, självständig och ambitiös person som är lyhörd för våra kunder och branschens behov.

Kvalifikationer

Kunskap om lantbruksbranschen och dess arbetsmiljö är ett krav, du har en hög kompetens inom arbetsmiljölagstiftningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av rådgivningsyrket. Du som blir vår nya kollega är en positiv och initiativrik person med god förståelse för lantbruksbranschen. Du bidrar till helheten med din kunskap. Körkort och egen bil är ett krav.

Placeringsort

Arbetsområdet är hela Skåne, din placering blir på ett av våra fem kontor, Borgeby utanför Bjärred, Helgegården utanför Kristianstad, Hörby, Munka Ljungby eller Sandby Gård på Österlen. Ange i din ansökan vilket kontor som skulle passa dig bäst.

Omfattning och tillträde

Enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning om sex månader.

Frågor om tjänsten? Ring gärna så berättar vi mer:

Anna Starck, Affärsområdesansvarig, 010-476 22 55

Pär Martinsson, VD HIR Skåne, 010-476 22 01

Facklig representant för Naturvetarna Anita Gunnarsson, 010-476 20 90

Sista ansökningsdag 31 januari 2022. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka in din ansökan här»