Försökstekniker med inriktning gradering

Hushållningssällskapet Skåne är med sina ca 450 försök om året marknadsledande i branschen. Tillsammans med representanter för lantbruksnäringen skapar vi kunskap till nytta för Sveriges lantbrukare. Nu söker vi försökstekniker med inriktning gradering.

Om tjänsten

I rollen som Fältförsökstekniker med inriktning gradering kommer du till stor del planera och utföra graderingar i spannmål och raps men även andra grödor. I arbetet ingår även skötsel och utförande av alla förekommande fältförsök. Utgångspunkten för ditt arbete är att sträva efter kvalitet och effektivitet i alla led samt ett gott bemötande av våra kunder och försöksvärdar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått minst lantbruksutbildning på gymnasienivå eller har arbetserfarenhet inom växtodling. Kännedom om skadegörare och sjukdomar i växtodlingen är ett plus.

Som person är du engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du gillar utmaningar, att arbeta i grupp och har ett stort intresse av växtodling/lantbruk.

Sprutcertifikat och B-körkort är ett krav. BE är önskvärt.

All rapportering av försöksdata sker digitalt därför är viss IT-vana samt kunskaper i Office- paketet meriterande.

Placeringsort: Skepparslöv utanför Kristianstad, men ditt arbetsområde är hela östra Skåne. Det finns möjlighet att börja arbetsdagarna på Sandby Gård, Österlen.

Frågor om tjänsten? Ring oss gärna så berättar vi mer. Ulrika Dyrlund Martinsson, avdelningschef för Fältförsök, 010 – 476 20 31, ulrika.dyrlund-martinsson@hushallningssallskapet.se

Sista ansökningsdag är den 2022-01-31. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka in din ansökan här»