Försöksledare till fältförsök

Vill du arbeta med en spännande utmaning och forma framtidens lantbruk, då är detta ett jobb för dig!

Vi söker nu en person som kan ansvara för våra fältförsök inom Hushållningssällskapet Västra. Övergripande arbetsuppgifter i våra fältförsök är att ansvara för planering, placering, sammanställning och statistikbearbetning av fältförsöken i vårt arbetsområde. Försöksledaren har också ansvar som arbetsledare för våra försökstekniker och att vi ligger i framkant i utnyttjandet av nya värdeskapande metoder och tekniker i försöken.

Tillsammans med forskare och representanter för lantbruksnäringen diskuteras aktuella växtodlingsfrågor, som ligger till grund för nya fältförsök, både regionalt och nationellt. De regionala fältförsöken sammanställs årligen i en försöksrapport där du blir en viktig resurs. Försöksresultaten förmedlas också ut på olika träffar och möten till lantbrukare, beställare och representanter för näringen både regionalt och nationellt. Vårt verksamhetsområde är i huvudsak inom Västra Götaland.

Kvalifikationer: Då arbetet innehåller mycket kontakter med försöksvärdar, beställare av försök och presentation av resultat, värdesätter vi förmåga att utrycka sig i tal och skrift samt en hög social kompetens. Vi ser gärna att du är agronom med tidigare erfarenhet av försöksverksamhet.

Sista ansökningsdag är 15 oktober. Vi behandlar ansökningarna löpande, så dröj inte med din ansökan.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Logården, Grästorp

Tjänstgöringsgrad: 100 %

För ytterligare information kontakta vår Platschef Pär Davidsson, 0511-248 85, par.davidsson@hushallningssallskapet.se.

Sänd ansökan snarast till par.davidsson@hushallningssallskapet.se eller till Hushållningssällskapet Västra, Pär Davidsson, Logården 6, 467 92 Grästorp.

Välkommen med din ansökan!