Erfaren redovisningsekonom till vårt kontor i Luleå

Vi söker en erfaren redovisningsekonom som kan ta huvudansvar för våra kunders bokslut, deklarationer och årsredovisningar. Du kommer att ingå i affärsområdet ekonomi, där det sedan tidigare finns ett tiotal ekonomer som varje dag jobbar för lönsamt företagande - med spets inom lantbruk och landsbygd och med bredd för företag som brinner för ett hållbart samhälle.

Om tjänsten
Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten är en kompetent, nära och hållbar möjliggörare som utvecklat landsbygden och dess näringar sedan 1814. Våra ekonomikunder finns över hela länet vilket betyder att du även kan komma att arbeta på andra orter, men din huvudsakliga placering blir på kontoret i Luleå.

Vi ser gärna en person med högskoleutbildning och något års erfarenhet. Kompetens inom skog eller lantbruk är meriterande men inget krav. Under delar av året kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella, som att bistå med den interna redovisningen, projektredovisning till våra EU-projekt samt löpande bokföring och momsdeklarationer.

På Hushållningssällskapet arbetar vi med ständiga förbättringar av utförande och kvalité i våra tjänster. Därför är det ett plus om du är intresserad av att bidra till att utveckla rutiner, metoder och verktyg som gör att vi kan leverera ännu bättre ekonomitjänster till våra kunder.

Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där du får var med och bidra till utveckling av nya och befintliga företag på landsbygden i Norrbotten.

Ansökan och mer information
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nordisk Kompetens och hänvisar samtliga frågor till rekryteringskonsult Thomas Nergård, 073-435 06 69 | thomas.nergard@nordiskkompetens.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.