Erfaren redovisningsekonom till vårt kontor i Kalix

Vi söker en erfaren redovisningsekonom som kan ta huvudansvar för våra kunders bokslut, deklarationer och årsredovisningar. Du kommer att ingå i affärsområdet ekonomi, där det sedan tidigare finns ett tiotal ekonomer som varje dag jobbar för lönsamt företagande - med spets inom lantbruk och landsbygd och med bredd för företag som brinner för ett hållbart samhälle.

Våra kunder finns över hela länet, vilket betyder att du även kan komma att arbeta på andra orter, men din huvudsakliga placering blir på Kalix-kontoret.

Vi ser gärna en person med högskoleutbildning och något års erfarenhet. Under delar av året kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella, som att bistå med den interna redovisningen, projektredovisning till våra EU-projekt samt löpande bokföring och momsdeklarationer.

På Hushållningssällskapet arbetar vi med ständiga förbättringar av utförande och kvalité i våra tjänster. Därför är det ett plus om du är intresserad av att bidra till att utveckla rutiner, metoder och verktyg som gör att vi kan leverera ännu bättre ekonomitjänster till våra kunder.

Vi erbjuder ett givande och varierat arbete i ett sammanhang där du får var med och bidra till utveckling av nya och befintliga företag på landsbygden i Norrbotten.

Sista ansökningsdag är den 30 april, men vi kommer löpande att ta emot ansökningar och göra intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Frågor besvaras av Karin Nedlund, Ekonomichef
070-185 61 00 | karin.nedlund@hushallningssallskapet.se