Erfaren Redovisningsassistent till Hushållningssällskapet Skåne

Nu finns möjligheten för den erfarna och nyfikna Redovisningsassistenten att bli en del av ett riktigt spännande bolag! Hushållningssällskapet Skåne är en kunskapsintensiv verksamhet med fokus på att utveckla skånskt lantbruk och landsbygd, ett ytterst aktuellt ämne i dagens samhälle.

Här välkomnas du till ett familjärt bolag med frihet under ansvar och flexibilitet. Med erfarenhet inom redovisning och en ständig vilja att lära hoppas vi att du vill följa med på vår spännande utvecklingsresa!

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent på Hushållningssällskapet Skåne kommer du arbeta med löpande redovisning, moms, avstämningar, periodisering och anläggningsredovisning. Du kommer ansvara för och sköta hela leverantörsreskontraflödet från ankomstregistrering, kontering till definitivbokning och utbetalning. Du kommer arbeta mot olika bolag inom koncernen vilka du har en löpande dialog med i ditt arbete. Vidare kommer du, utifrån tidigare erfarenhet, hjälpa till med bokslutsarbete och förberedande arbete till lönehantering. Du kommer även, tillsammans med dina kollegor, arbeta med att utveckla processer och rutiner. Rollen är till viss del formbar utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

Du rapporterar till Redovisningsansvarig som du även har ett tätt samarbete med.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av operativt arbete med redovisning. Du är van vid att sköta och ha ägandeskap över hela leverantörsreskontraflödet och gör detta på ett självständigt sätt. Då kontoret ligger i Skepparslöv med mindre bra kollektivtrafiksförbindelser behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Förutom dina tidigare egenskaper kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en driven person som gärna vill vara med och påverka/forma rollen utifrån ditt och verksamhetens behov och intressen. Då du kommer ha en bred kontaktyta så väl internt som externt behöver du ha god kommunikativ förmåga. Här finns en familjär stämning med tätt samarbete vilket innebär att du behöver trivas i och värdesätta ett gott teamarbete. Har du dessutom ett intresse för system blir vi extra glada.

Övrig information

Placeringsort: Skepparslöv strax utanför Kristianstad. Resor till kontoret i Borgeby kan förekomma.
Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

Hushållningssällskapet Skåne har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Josefin Jönsson 044-781 44 82 eller josefin.jonsson@maxkompetens.se.

Ansökan sker på www.maxkompetens.se (Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR).

Sista ansökningsdag är 15 maj 2022 men vi kommer arbeta löpande med urvalet så hör av dig snarast till oss!