Redovisningskonsulter till Mellansverige

Vill du bli del av ett av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk? HS Konsult AB söker erfarna redovisningskonsulter. Vi bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Mellansverige. 

 

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du att vara navet i verksamhetsutvecklingen inom de gröna näringarna. Hos oss kan du göra skillnad för svenska lantbruksföretag! 

Vi söker dig som har erfarenhet av redovisning, bokslut och deklarationer för olika företagsformer, projektledning eller annan ekonomisk rådgivning. Det är meriterande om du har någon form av auktorisation.  

Dina arbetsuppgifter kan även omfatta affärs- och företagsutveckling, ekonomistyrning, kalkyler och produktionsekonomi. Du kommer att vara med och utveckla vårt rådgivningskoncept ”HIR” tillsammans med dina kollegor inom växtodling, lantbruksdjur och miljö. 

Vi vill att du som söker: 

  • Brinner för lantbruksföretagandet, är affärsmässig och har kundfokus. 
  • Är ekonom, ekonomagronom, lantmästare eller har motsvarande kompetens.
  • Har erfarenhet från redovisning, bokslut och deklarationer
  • Gärna har kompetens inom jordbruksarrende.

Placeringsort:  

  • Bollnäs, Nyköping, Stora Skedvi, Storvik, Strängnäs, Uppsala, Västerås eller Örebro.

Välkommen med din ansökan!

För mer information:

Affärsområdeschef: Marie Lundberg 070-644 52 12

Facklig kontaktperson: Anders Ericsson 070-562 02 71

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 13 november 2020. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut.

Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Namn Redovisningskonsult Önskat Kontor HS Konsult”.

Vi samarbetar med ett rekryteringsföretag vid tillsättandet av tjänsterna.

HS Konsult AB säljer oberoende rådgivning till lantbruksföretag i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Idag är vi cirka 60 medarbetare vid kontoren i Bollnäs, Nyköping, Stora Skedvi, Storvik, Strängnäs, Uppsala, Västerås och Örebro. Våra kompetensområden är växtodling, lantbruksdjur, fältförsök, forskning och utveckling, miljö och naturvård, bygg och energi, ekonomi, skog samt mat och hälsa. 

Utifrån vår gemensamma värdegrund baserad på kompetens, pålitlighet och förtroende arbetar vi tillsammans för utveckling och ökad lönsamhet inom de gröna näringarna.