Ekonomirådgivare/redovisningskonsult

Vi söker nu dig som vill bli en del i vår ekonomgrupp. Du kommer främst att arbeta med kunder inom de gröna näringarna och bistå med redovisning, bokslut, skatterådgivning, ekonomistyrning och företagsutveckling. Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet och genom dina insatser skapar du mervärde för kunden.

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare? Sök då tjänsten hos oss!

Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Kvalifikationer
Vi letar efter nya kollegor med yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger som har ett gediget intresse för branschen och ekonomi i synnerhet. Vi har kompetensen att utveckla dig som är ny inom området till en fantastiskt bra ekonomirådgivare eller ge möjlighet för vidareutveckling för dig som har mer erfarenhet. Vi söker dig som är ekonomagronom/civilekonom/lantmästare eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna arbeta självständigt, vara initiativrik, utåtriktad och har goda kunskaper i MS Office. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort: Skepparslöv utanför Kristianstad. Alternativt på våra andra kontor i Borgeby utanför Bjärred, Munka Ljungby, Hörby och Borrby.

Omfattning: Heltid

Frågor om tjänsten? Kontakta oss så berättar vi mer!
Patrick Petersson, tel. 010-476 22 44, patrick.petersson@hushallningssallskapet.se
Pär Martinsson, tel. 010-476 22 01, par.martinsson@hushallningssallskapet.se

Facklig företrädare för Naturvetarna: Bengt Jönsson, tel. 010-476 22 20

Sista ansökningsdag 19 februari 2021. Urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående.

 

Klicka här för att söka tjänsten 

 

Om arbetsgivaren – HIR Skåne AB

HIR Skåne är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Hos oss finns flera av Sveriges främsta rådgivare inom växtodling, horto, husdjur, miljö, vatten, energi, bygg, ekonomi och marknad. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. Under hela växtodlingssäsongen är vi ute i fält och därmed uppdaterade på aktuella åtgärder.
Vi är också huvudarrangör av Borgeby Fältdagar, norra Europas ledande lantbruksmässa i fält.

HIR Skåne AB logo