Ekonomirådgivare Lantbruk Skåne

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför fler medarbetare till vår ekonomgrupp med 17 medarbetare. Tillsammans erbjuder vi heltäckande ekonomisk rådgivning till lantbrukare inom bl.a. redovisning, produktionsuppföljning, företagsutveckling, investeringsstöd, generationsskifte och marknadsbevakning. 

Tjänsten omfattar rådgivning inom ekonomi (lönsamhet, företagsutveckling investeringsstöd). Det innebär att du får en varierad tjänst där du arbetar nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet. Genom dina insatser skapar vi mervärde för kunden.

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare?

Sök då tjänsten! Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får utvecklas och/eller växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Kvalifikationer 

Vi letar efter nya kollegor med yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger som har ett gediget intresse för branschen och ekonomi i synnerhet. Vi kan ge möjlighet för vidareutveckling för dig som har mer erfarenhet och vi har kompetensen att utveckla dig som är ny inom området till en fantastiskt bra ekonomirådgivare. Vi söker dig som har en koppling till lantbruk och är genuint intresserad av lantbruksföretagare. Du är ekonomagronom/civilekonom/lantmästare eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna arbeta självständigt, vara initiativrik, utåtriktad och har goda kunskaper i MS Office. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Placeringsort: Skepparslöv (Kristianstad)

Omfattning: Heltid

Frågor om tjänsten? Kontakta oss så berättar vi mer!
Axel Lundberg, tel. 010-476 22 53, axel.lundberg@hushallningssallskapet.se
Pär Martinsson, tel. 010-476 22 01, par.martinsson@hushallningssallskapet.se

Sista ansökningsdag 23 januari 2023. Urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående.

Sök tjänsten här

 

Om arbetsgivaren – HIR Skåne AB

HIR Skåne är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Vi är huvudarrangör av Borgeby Fältdagar, norra Europas ledande lantbruksmässa i fält. Hos oss finns flera av Sveriges främsta rådgivare inom växtodling, horto, husdjur, miljö, vatten, energi, bygg, ekonomi och marknad. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. HIR Skåne ägs av Hushållningssällskapet Skåne och av medarbetarna, dvs vi är oberoende och fria från kommersiella intressen. Vi är för närvarande 80 medarbetare och omsätter cirka 70 miljoner kronor.