Ekonomi-och företagsrådgivare till vårt team i Östergötland

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver utöka vårt rådgivarteam. Nu söker Hushållningssällskapet i Östergötlands län medarbetare till vår ekonomirådgivning, placeringsort Vreta kluster. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete ihop med ett härligt gäng som trivs bra tillsammans.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom växtodling, miljö, skog, lantbruksdjur, landsbygdsutveckling och juridik.  Det innebär för dig som medarbetare att du kommer arbeta nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet och genom din insats skapar du mervärde för kunden.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av olika typer av ekonomirådgivning såsom driftsplanering, företagsanalys och budgetering. Det är bra om du även har kunskap i redovisning, redovisningsarbete och bokslut för olika företagsformer samt projektledning. Det är en fördel om du har en relevant utbildning inom ekonomi. För oss och våra kunder är det meriterande att du har erfarenhet från gröna näringar.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten är flexibel och självständig beroende på dina önskemål.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan till oss snarast, dock senast den 6 februari 2023. Intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till rekrytering.e@hushallningssallskapet.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Johan Hedestad, VD
tel: 0708-29 47 07, e-post: johan.hedestad@hushallningssallskapet.se

Elenore Wallin, ekonomi- och företagsrådgivare
tel: 070- 373 36 22, e-post: elenore.wallin@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet består av 15 fristående medlemsorganisationer med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning.

Vi gjort vårt val och vill ej bli kontaktade av rekryteringsföretag eller annonsörer.

Information om behandling av personuppgifter.