Erfaren controller till vårt kontor i Sjuhärad

Vill du arbeta för att stärka utvecklingen av lantbruks- och landsbygdsföretag? Vi har en bred verksamhet inom ekonomi, växtodling, skog och animalieproduktion inom Rådgivarna i Sjuhärad. Inom Hushållningssällskapet Sjuhärad bedrivs forskning och försöksverksamhet samt utbildning genom Strömma Naturbrukscentrum.

Huvudkontoret finns på Landsbygdens Rådgivningscentrum i Länghem några mil från Borås. Vi erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med härliga kollegor och korta beslutsvägar.

Vi söker nu en controller som vill vara med och bidra till utveckling och ökad lönsamhet för landsbygds- och lantbruksföretagare i Sjuhärad. Som Controller kommer du ha det övergripande ansvaret för bolagets interna rapportering och budget, analys, prognoser samt uppföljning i företaget. Du kommer jobba nära vd och förutom två kompetenta ekonomiassistenter, ha ett team av ekonomirådgivare att bolla frågor med.

Vi söker dig som har:

  • civilekonomexamen eller motsvarande
  • erfarenhet av controllerrollen
  • erfarenhet av att leda och utveckla analys-, budget- och prognosarbete
  • goda redovisningskunskaper och erfarenhet av bokslut
  • vana att arbeta med affärsutveckling
  • mycket god kunskap inom Excel och övriga Office-program
  • erfarenhet av VISMA

Som person har du lätt för att samarbeta, är positiv, drivande och prestigelös. Du ser det naturligt att ständigt utveckla och förbättra arbetsuppgifter och processer. Därtill ser vi gärna att du har förmåga att prioritera ditt arbete och leverera hög kvalitet även under period av tidspress.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan senast 15 januari till jonas.bodenhem@hushallningssallskapet.se

För ytterligare information eller vid frågor kontakta vd Jonas Bodenhem på telefon 0325-618 610.

Verksamheten består av flera företag och stiftelser. Rådgivarna bedriver rådgivning och service gentemot lantbruk och landsbygdsföretag. Försöksverksamhet och FoU, Strömma naturbrukscentrum i Sätila samt Rådde Gård i Länghem med stiftelser drivs av Hushållningssällskapet Sjuhärad. Det finns 15 Hushållningssällskap utspridda över hela Sverige med ett gemensamt förbund. Både Rådgivarna och Hushållningssällskapet är medlemsstyrda organisationer som arbetar för utveckling av svensk landsbygd.