Byggrådgivare till HIR Skåne

Som byggrådgivare på HIR Skåne är du kundens självklara bollplank när det gäller lantbrukets byggnader. Kunderna anlitar oss både för större och mindre byggprojekt, under hela eller delar av processen, från förprojektering till besiktning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utifrån ett gårdsbesök ta fram skissförslag och förprövningshandlingar, allt utifrån kundens behov och önskemål. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara bygglov, kostnadskalkyler, förfrågningsunderlag, värdering av anbud, kontraktsskrivning, delta vid byggmöten och föra protokoll. Förutom rådgivning arbetar vi med kunskapsförmedling i form av kurser och studiebesök.

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare?

Sök då tjänsten! Hos oss på HIR Skåne hamnar du i kunskapens centrum där spets och bredd blir din vardag. Vi erbjuder en arbetsplats där du får utvecklas i rollen som rådgivare och du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss bör du vara självständig, driven, kreativ och tycka om att möta nya kunder. Du är lyhörd har lätt för att se en helhet i företaget och ser alltid till kundens intressen. Du har engagemang för lantbruksbyggnader och förstår komplexiteten att se till ex. djurens behov, en bra arbetsmiljö och svensk/EU lagstiftning. Du gillar flexibiliteten och trivs både på kontoret och ute på gården. Du är kommunikativ såväl skriftligt som muntligt och tycker det är roligt och är bekväm med att hålla föredrag och anordna kurser. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

För att passa denna tjänst tror vi att du:

  • Har examen som lantmästare, agronom eller motsvarande relevant utbildning i kombination med praktisk erfarenhet kring byggnationer inom lantbruket.
  • Har en vana av att arbeta i ritningsprogram som CAD.
  • Är lyhörd för kundens intressen och drivs av att leverera rådgivning av hög kvalité.

Placeringsort

Något av HIR Skånes kontor i Skepparslöv, Hörby, Munka Ljungby, Sandby Gård (Österlen) eller Borgeby.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Omfattning

Tjänsten är ett föräldravikariat under ett år, med möjlighet till förlängning. Omfattningen heltid eller enligt överenskommelse

Frågor om tjänsten? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Ida Truedsson, Bygg- och arbetsmiljörådgivare, 010-476 22 24

Anna Starck, affärsområdesansvarig, 010-476 22 55

Pär Martinsson, vd, 010-476 22 01

Sista ansökningsdag 30 september 2022. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Krav

  • Körkort och tillgång till egen bil

Sök tjänsten här