Är du en kreativ projektledare som har erfarenhet av event, kommunikation och leriga stövlar?

Har du en förkärlek till affärsutveckling, universitet och svenska lantbruket? Har du också ett intresse för Agtech och ny innovativ teknik?
Då har du kommit rätt! Under 2020 och 2021 arrangeras Hushållningssällskapet Agtech Challenge. En nationell koncept- och tekniktävling med deltagare som brinner för ny teknik och att ta fram affärsinnovationer till lantbruk och trädgårdsodling.

Tävlingen kommer att involvera teknikföretag, lantbruksföretag, rådgivare, forskare och studenter från olika universitet och högskolor. De ska arbeta i team under ett år för att bygga ett innovativt affärskoncept baserat på ny teknik och linnovationer.

Förhoppningen är att Hushållningssällskapet Agtech Challenge skapar nya produkter och tjänster som leder till ökad konkurrenskraft för svenska lantbruk och trädgårdsföretag. Andra långsiktiga mål är att tävlingen leder till att skapa nya innovationsföretag, nya samarbetsformer och kontaktytor mellan teknikföretag, forskning och lantbruksföretag som på sikt attraherar ny kompetens och skapar nya arbetstillfällen.

Vad ska du göra?

  • Se till att halva Sverige känner till Hushållningssällskapet Agtech Challenge.
  • Ta fram upplägg för tävlingen och rekrytera tävlingsteam och jury.
  • Samverka med intressanta och coola företag och organisationer.
  • Planera och genomför kickoffs tillsammans med spännande partners.
  • Administrera och följa upp projektets aktiviteter, budget och planering tillsammans med Jordbruksverket och en styrgrupp.
  • Kanske viktigast – skapa bestående nytta för svenska lantbruks- och trädgårdsföretag.

Vad ska du kunna?

Vi söker Dig som har både ambition och kapacitet att göra lite mer än bara det som krävs. Är självgående och drivande. Tycker om att arbeta tillsammans med människor och gillar att ha många bollar i luften. Vi tror att du har erfarenhet av större utåtriktade projekt och event. Har läst på högskola eller universitet. Det är även en fördel om du känner till det gröna näringslivet och Agtechbranschen. Du måste ha bil och körkort eftersom vi ibland ska långt ut på landet.

Placering är nästan fri, dvs på något av Hushållningssällskapets kontor i hela landet. Tjänsten är en projektanställning med start så fort som möjligt.

Hushållningssällskapet Agtech Challenge finansieras av Landsbygdsprogrammet
Ansökan sker genom att mejla personligt brev och CV till tina.sandell@hushallningssallskapet.se

Ange löneanspråk och möjlig start på uppdraget i ansökan.

Det är bråttom! Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 mars.
Vid övriga frågor kontakta:
Jesper Broberg, Förbundsdirektör
tel: 070- 229 98 78
mejl: Jesper.Broberg@hushallningssallskapet.se

 

Hushållningssällskapet är en oberoende kunskaps- och medlemsorganisation vars verksamhet vilar på en affärsmässig grund. Hushållningssällskapet består av 15 Hushållningssällskap, från norr till söder, från öst till väst. Med kunskap, kundfokus och medlemsengagemang utvecklar vi det gröna näringslivet!