Regional Matkultur Gotland

Reg MatRegional Matkultur är ett nätverk av företag såsom restauranger, caféer, gårdsbutiker och producenter av mat och upplevelser på Gotland. Företagen erbjuder genom sitt engagemang såväl gotlänningar som besökande på ön gotländska råvaror, recept och traditioner.

Regional Matkultur Gotland är en regional del i det europeiska nätverket Culinary Heritage Europe med över 25 medlemsregioner. Syftet med nätverket är att främja den regionala matkulturen, vara en marknadsföringskanal för företagen och en kvalitetsmarkör med igenkänningsfaktor för kunden.

Läs mer på hemsidan för det europeiska nätverket.

Här kan du läsa vad som händer inom nätverket på Regional Matkultur-bloggen.

Här kan du ladda ner Regional Matkulturs medlemskarta för 2013-14 (pdf). Du kan också hämta ett exemplar hos någon av medlemsföretagen, på turistbyrån eller hos oss på hushållningssällskapet.

 

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.