Grön inspiration/Vegetarisk mat

Dagens matgäster efterfrågar i allt högre grad mer grönt och mer gröna alternativ. Antingen utökar man mängden grönt på tallriken eller väljer att äta helt vegetariskt. Mera grönt smakar inte bara gott utan ger också hälso- och miljöfördelar!

Inspiration till salladsbuffén

Genom att välja rätt råvaror till salladsbuffén finns stora möjligheter att låta mat, miljö och hälsa samverka. På salladsbordet kan du enkelt prova och introducera för matgästen/kunden ”nya” livsmedel, sammansättningar och smakkombinationer.

Gröna alternativ och vegetarisk mat

Utbildning om vegetarisk mat vill inspirera till större andel vegetariskt på tallriken. Lika viktigt som att det är gott är att de gröna alternativen ger bra näring samt att man blir mätt!

Läs mer om Grön inspiration och vegetarisk matlagning

Välkommen att kontakta oss! för mer information.

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.