HallandsJul 2018

HALLANDSJUL® PÅ LILLA BÖSLID

Välkommen till HallandsJul på Lilla Böslid 16-18 november 2018. Cirka 100 utställare samlas i november varje år på Lilla Böslid för att ge besökare från när och fjärran möjlighet att uppleva en äkta gammaldags halländsk julmarknad. Kom och träffa halländska matproducenter och konsthantverkare och känn den härliga halländska julstämningen.

Anmälan till HallandsJul 2018

Den vackra gården Lilla Böslid ger en fantastisk inramning till ett stämningsfullt arrangemang - HallandsJul. För 42:a året arrangerar Hushållningssällskapet Halland sin kvalitetsjulmarknad. Vi hoppas att det skall bli en lika fantastisk helg som tidigare år! Välkommen att anmäla dig som utställare till HallandsJul 16-18 november 2018. Sista anmälningsdag är 31 augusti. Anmälan är bindande och monterhyra tas ut vid ev. återbud efter 31 augusti. Hushållningssällskapet värnar om fina hantverk, om tradition och kvalitet! Vi förbehåller oss rätten att neka utställare som inte delar vårt mål om en julmarknad med lokala hantverksmässiga produkter av hög kvalitét. Vårt mål är att vi med gemensamma krafter skall ge härlig julstämning och inspiration inför årets jul.
    Välj var du vill ha din monter och hur många bord. Priset ser du nedan.
  • 0,00 Kr
  • Beskriv ditt behov av el-uttag. Antal uttag, effekt etc. som kan vara nyttigt för oss att veta i planeringen.
  • Beskriv vilka varor/produkter du skänker.
  • Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och personnummer. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter.

Har du frågor? Ring Hushållningssällskapet Hallands växel: 035-465 00

Öppettider för HallandsJul: Fredag 12-18, Lördag 10-17 och Söndag 10-16.

Det finns möjlighet att ta sig till Lilla Böslid och HallandsJul med kollektivtrafik. Busslinjerna 314 och 324 passerar och stannar några hundra meter från gården. Läs mer och planera din resa hos Hallandstrafiken.

Hitta hit
Hushållningssällskapet Halland
Lilla Böslid 146
305 96 Eldsberga

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.