Här hittar du grafiskt material som du kan använda i REKO-sammanhang. Materialet är på inget sätt tvingande utan kan användas av dem som vill. Fördelen med att använda samma eller liknande grafiska snitt är att REKO-ringarna får ett gemensamt formspråk och en igenkänningsfaktor hos producenter och konsumenter. Nackdelen kan vara att den lokala och specifika för respektive REKO-ringar riskerar att bli otydligt.

Varje REKO-ring är självbestämmande och väljer själv vilka delar av materialet man vill använda. Materialet finns tillgängligt i originalfiler, så om någon vill förändra och anpassa logotyper, färger, typsnitt etc. står det varje REKO-ring fritt att göra så.

Har du frågor eller funderingar kring det grafiska förslaget? Vänligen kontakta Håkan Eriksson på hakan.eriksson@hushallningssallskapet.se.

Grafisk instruktion REKO Version 20180508

Högerklicka på filerna och välj Spara mål som… för att ladda ned filerna.

REKO Logotype jpg-format

REKO Logotype eps-format

REKO Logotype Vit eps-format

REKO Logotype Text jpg-format

REKO Logotype Text eps-format

REKO Logotype Text Vit eps-format

Informationsblad

Här hittar du ett informationsblad som kan användas vid uppstart av REKO-ringar eller spridning av information.

REKO Infoblad

Reflexvästar

Syns du på REKO-utlämningen? Vi har reflexvästar med REKO-loggan på. De är gula med tryckt logga fram och bak, storlek L/XL. Vi lånar ut dem utan kostnad till dig som är admin eller värd för REKO-utlämning. Vill du låna en reflexväst? Kontakta oss genom formuläret kontakt-reko. Uppge leveransadress och mobilnummer för sms-avisering. Max. 3 västar per REKO-ring.

Beachflaggor

Nu finns det beachflaggor för REKO-utlämningar! Alla REKO-ringar som vill får låna en beachflagga utan kostnad. Enda kravet är att flaggan återlämnas om REKO-ringen upphör, så att den kan användas av någon annan. Av kostnadsskäl ser alla flaggor likadana ut.

Fakta: Beachflagga modell hajfena, storlek medium, med grön REKO-logga och texten Närproducerat utan mellanhänder. Kryssfot ingår. (Behövs mer tyngd så kan man använda en säck med sand eller vatten. Eller en sten.)

Vill du låna en beachflagga? Kontakta oss genom formuläret kontakt-reko. Uppge leveransadress och mobilnummer för sms-avisering.

 

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.