Nyheter

 1. Du missar väl inte KLIMATKLIVET?

  Publicerad |

  Nu  kan du få upp till 70% investeringsstöd för åtgärder som minskar växthusutsläppen. Du kan t ex söka stöd för biobränsle som ersätter oljepanna, övergång till biobränsle/eldrivna fordon, investering i biogas, laddstolpar m.m. Vi hjälper dig gärna, se mer om KLIMATKLIVET>>

  Läs mer

 2. Nytt nummer av Gröna Affärer ute!

  Publicerad |

  Från ordförande i LRF till landshövding i Jönköping och ordförande i länets Hushållningssällskap. Från landshövding och generaldirektör till ordförande för Hushållningssällskapets förbund.

  Läs mer

 3. Vi söker Växtodlingsrådgivare

  Publicerad |

  Lantbruket i Jönköpings län präglas av mjölk- och köttproduktion och växtodlingen består till stor del av foderproduktion. Hushållningssällskapet i Jönköping  söker nu  växtodlingsrådgivare som tillsammans med våra övriga rådgivare inom växtodling, ekonomi, miljö, djurproduktion och skog vill bidra till effektivare produktion hos kunderna i vårt område.

  Läs mer

 4. Avel i vårlammsproduktion – ny youtubefilm

  Publicerad |

  Får och lamm är Hushållningssällskapet duktiga på. Nyfiken på hur urval görs av livdjur vid avel i korsningsproduktionen? Se filmen: Välja livdjur för vårlammsproduktion – ett gårdsexempel.

  Läs mer

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.