Nyheter

 1. Tre hushållningssällskap blir ett

  Publicerad |

  Hushållningssällskapet Skaraborg, Väst och Värmland planerar ett samgående och blir därmed ett stort Hushållningssällskap istället för tre. Samgåendet blir en kraftsamling som skapar beredskap och möjligheter för framtiden. Genomförandet planeras till den 1 juli 2019.

  Läs mer

 2. Kurs i ekologisk vallodling

  Publicerad |

  Välkommen till en fördjupande kurs om vallodling! Kursen utgår från ett helhetsperspektiv och innehåller delar från såväl odling som utfodring.

  Läs mer

 3. HIR-kurs 5 december

  Publicerad |

  Varmt välkommen till årets HIR-kurs! En kurs för våra individuella kunder med HIR rådgivning där vi diskuterar året som gått och blickar framåt mot nästa år.

  Läs mer

 4. Ny satsning på miljöförbättrande åtgärder i södra Halland och Bjärehalvön

  Publicerad |

  Havs- och Vattenmyndigheten har gett Hushållningssällskapet Halland medel för att under 2 år arbeta för att tillsammans med markägare genomföra miljöförbättrande åtgärder i vattendrag och hav i södra Halland och nordvästra Skåne. Vårt mål är att åtgärderna utöver att främja natur och miljö även skapar nytta för lantbruket.

  Läs mer

 5. Gröna Affärer spanar på framtiden

  Publicerad |

  Mer gröna proteiner på tallriken och mer innovativa odlare efterlyses av Axfoods hållbarhetschef. Läs profilintervjun med Åsa Domeij. Vi spanar också med drönare och efter senaste nytt från höstens konferenser.

  Läs mer

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.