Nyheter

 1. Kallelse årsstämma

  Publicerad |

  Årets årsstämma för Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge hålls 16 maj vid Ingelstadgyjmnasiet

  Läs mer

 2. Fisketävling i Uvasjön

  Publicerad |

  Fiske i Uvasjön är en gammal tradition. Nu flyttar den årliga metartävlingen dag till lördagen den 26 maj och samtidigt håller Uvasjöns Fiskevårds­område och Hushållningssällskapet en gädda/ gös-tävling med båt.

  Läs mer

 3. Debattartikel i DN

  Publicerad |

  Nyanlända skulle kunna få jobb i den gröna näringen om de bara fick rätt utbildning. En nyligen genomförd enkät som Hushållningssällskapet gjort visar att det finns stora behov av arbetskraft. Detta lyfter Jesper Broberg och Mats Halling fram i en debattartikel i Dagens Nyheter söndagen den 22 april.

  Läs mer

 4. Här är årets främsta på landsbygden

  Publicerad |

  De är bäst i norra Sverige. Nu har de fått motta sina utmärkelser. I mer än 200 år har Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten uppmärksammat duktiga företagare och landsbygdsgärningar. Under lördagens årsmöte premierades årets bästa landsbygdsinsatser. – Fantastiskt roligt. Det känns som en bekräftelse på att vi gör något bra för landsbygden, säger Robin Karlsson som driver charkuteriföretaget […]

  Läs mer

 5. Nytt nummer av Gröna Affärer!

  Publicerad |

  Digitalisering och artificiell intelligens är på väg in i lantbruket. Läs om detta tillsammans med vår USA-special, minister- och prinsbesök och mycket mer i nummer 2 av Gröna Affärer som är ute nu!

  Läs mer

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.