Hushållningssällskapet Halland

Hushållningssällskapet Halland är en fristående, medlemsbaserad forsknings- och utvecklingsorganisation. Vi arbetar med både biologi och samhällsvetenskap.

Våra ämnesområden är Naturvård, vatten och miljö; Energi; Företagsutveckling; Livsmedel, mat och hälsa, Fältförsök och Växtodling. Vi arbetar på uppdrag av myndigheter, forskningsinstitut, landsbygdsföretagare etc. i forskning- eller utvecklingsprojekt. Vi bedriver rådgivning mot landsbygdsföretagare och ni är varmt välkomna att kontakta oss för råd!

Vi driver även ett framgångsrikt jordbruk med mjölk- och spannmålsproduktion. Vi är tjugofem anställda och du hittar oss på Lilla Böslid i Eldsberga och på Agrocenter i Falkenberg.

Vi samarbetar med Växa Sverige i Halland. De utför rådgivning för lantbruksföretag inom bygg, ekonomistyrning, EU-rådgivning, energi, växtodling, företagsutveckling, grönsaker & bär och lantbruksdjur. Här hittar du deras hemsida!

Är du nyfiken på att få mer information om oss i Halland? Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att skicka ett mail eller följ oss på Facebook!

Nyheter

Kalender

Gilla oss på Facebook

Hushållningssällskapet Halland finns på Facebook.

Besök oss gärna!

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.