Hushållningssällskapet Halland

Hushållningssällskapet Halland är en fristående, medlemsbaserad forsknings- och utvecklingsorganisation. Vi arbetar med både biologi och samhällsvetenskap.

Våra ämnesområden är Naturvård, vatten och miljö; Energi; Företagsutveckling; Livsmedel, mat och hälsa, Fältförsök och Växtodling. Vi arbetar på uppdrag av myndigheter, forskningsinstitut, landsbygdsföretagare etc. i forskning- eller utvecklingsprojekt. Vi bedriver rådgivning mot landsbygdsföretagare och ni är varmt välkomna att kontakta oss för råd!

Vi driver även ett framgångsrikt jordbruk med mjölk- och spannmålsproduktion. Vi är tjugofem anställda och du hittar oss på Lilla Böslid i Eldsberga och på Agrocenter i Falkenberg.

Vi samarbetar med Växa Sverige i Halland. De utför rådgivning för lantbruksföretag inom bygg, ekonomistyrning, EU-rådgivning, energi, växtodling, företagsutveckling, grönsaker & bär och lantbruksdjur. Här hittar du deras hemsida!

Är du nyfiken på att få mer information om oss i Halland? Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att skicka ett mail eller följ oss på Facebook!

Kontaktuppgifter till våra växtodlingskonsulter:

Carl Blackert 0736-205140

Lars Wijkmark 0736-205141

Rolf Lindholm 0736-2015142

Magnus Melin 0736-205143

Dan Pettersson 0707-725915

Nyheter

Gilla oss på Facebook

Hushållningssällskapet Halland finns på Facebook.

Besök oss gärna!

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.