Julmarknad på Jamtli 2018

Allt som är mysigt med julen, hittar du på Jamtli Julmarknad! Här finns de gamla fina husen, de hemproducerade varorna, mörkret, elden och snön. Varje år lockar Jamtli Julmarknad över 20 000 besökare från när och fjärran.

Det är stämningen som trollbinder – känslan kring en gammaldags marknadsplats där människor möts och trivs. Barnen kan julstöka och pyssla, träffa Jamtli-Tomten, åka hundspann, häst och släde och mycket mer. Dessutom har Jamtli ”Sveriges Julmuseum” många spännande utställningar och aktiviteter att erbjuda. I kombination med mat, underhållning och kvällsöppet blir julstämningen fulländad!

Välkommen till en av Europas mysigaste julmarknader 7-9 december 2018! 

Se film från Julmarknaden på Jamtli

Jultraditioner i en härlig miljö sedan 32 år i år!

Sedan 32 år är Julmarknaden på Jamtli ett årligen återkommande arrangemang. Närmare 200 utställare från Jämtlands län visar och säljer sina produkter. Vi har även en handfull gästutställare från övriga Sverige på besök under marknadsdagarna. Det är mat i olika former, lokala delikatesser samt hård och mjuk slöjd. Julmarknaden som äger rum från fredag till söndag, alltid 2:a Advent, är en möjlighet för småskaliga producenter att visa och sälja sina alster samt för publiken att ta del av gammaldags jultraditioner i en härlig miljö.

Julmarknaden arrangeras av Hushållningssällskapet i Jämtlands län i nära samarbete med Jamtli.

Kontakt

Hos Hushållningssällskapet ansvarar Gertrud Olsson för utställarna, telefon 070-305 08 74 eller via mail gertrud.olsson@hushallningssallskapet.se
Hos Jamtli är Anna-Lena Ståhl arrangemangsansvarig, telefon 063-15 01 38 eller via mail anna-lena.stahl@jamtli.com

Läs mer om Julmarknaden på Jamtlis sida

 

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.