Åre Sustainability Summit

Åre Sustainability Summit är en årlig mötesplats för människor som är engagerade och intresserade av hållbara utvecklingsmöjligheter. Åre Sustainability Summit kommer att utveckla och utmana deltagare som är miljö- och hållbarhetsproffs men samtidigt finns en hel del för den nyfikne som gärna vill lära mer.

Läs mer om medverkande, årets program och boka din biljett på www.aresustainabilitysummit.se
Som medlem i Hushållningssällskapet har du rabatt på inträdet!

På Åre Sustainability Summit träffar du de främsta experterna, tar del av de viktigaste erfarenheterna och får ställa frågor och utbyta erfarenheter med andra som är engagerade av hållbarhet och i hållbart företagande. Ett forum som du helt enkelt inte får missa om du vill bidra till ett bättre klimat!

Konferensen bjuder på föreläsningar, workshops och diskussionspaneler inom en mängd områden, livsmedel, integration, socialt ansvarstagande, beteendeförändringar, byggnationer och energiförsörjning är viktiga och givna delar.

På föredragarlistan har vi tidigare år haft bland annat, Prins Carl Philip, Paul Svensson – TV-kock, krögare och kokboksförfattare, Anders Wijkman, Författare, samhällsdebattör och tidigare politiker, Per Grankvist – samtidsanalytiker och ordförande i Fairtrade Sverige, Karl-Henrik Robèrt – Grundare av Det Naturliga Steget, Sébastien Boudet – TV-bagare och kokboksförfattare, Henrik Storm Dyrssen – VD på Leksell Social Ventures, Jonas Colting – Sportprofil, Johan Schnürer – professor vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU), Eva Alfredsson – analytiker på Tillväxtanalys och forskare på KTH….och många fler, varje år över 40 programpunkter!

Huvudprincipen för Åre Sustainability Summits föreläsare är att det inte utgår någon ekonomisk utöver ersättning för resor och logi. Vi ser istället att till Åre Sustainability Summit söker sig dem som verkligen har ett engagemang i de frågor konferensen belyser och ser värdet i att delta t ex genom mötet med besökare och andra föredragshållare eller för att ta del av den plattform som konferensen erbjuder.

 

 

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.