Om oss

Vi finns till för den värmländska landsbygdens framtid.
Vad kan vi göra för din?

Landsbygden har enorma resurser i form av människor, idéer, natur och råvaror. Vi erbjuder rådgivning och utbildning för värmländska förhållanden: Företags- och landsbygdsutveckling inom områden som jord, skog, vatten och livsmedel.

Välj gärna Värmland till höger om vår logotyp högst upp, så handlar hela sajten om oss i Värmland. Då kan du se alla tjänster och produkter som vi erbjuder företag, kommuner och organisationer. Dessutom driver vi utveckling i projekt och kampanjer som riktar sig till alla värmlänningar. Ett exempel är Landsbygdens framtid, ett annat är Smaka på Värmland. Hushållningssällskapet Värmland kom till världen redan 1803. Fastän tjänsterna är nya och kunskapen en annan håller vi fast vid idén: Kunskap för hela Värmlands framtid.

Vi vill gärna träffa dig för att berätta vad vi kan göra för just dig.

Välkommen!

 

bg

 

Det här står vi för

Oberoende – som hushållningssällskap är vi fristående. Det finns inga ägare eller institutioner som styr vår verksamhet. Vi ger dig råd som ger just dig mer.

Kunskap – Kunskap om företagsutveckling och om landsbygdens och jordens resurser förmedlar vi via individuell rådgivning, grupprådgivning och utbildning.

Utveckling och lönsamhet – Oberoende kunskap utvecklar verksamheten och ökar lönsamheten i hundratals lantbruks-, skogs-, livsmedels-, turism- och landsbygdsföretag.

Landsbygdens nytta – Vårt idémässiga uppdrag är att utveckla den värmländska landsbygdens växtkraft, med kvalificerad kunskap som medel. Det har vi gjort sedan 1803.

Våra ekonomitjänster

Vi är miljödiplomerade!

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.