Vill du bli del av Sveriges vassaste rådgivarteam inom lantbruk?

Välkommen som Lantbruksrådgivare till Storvikskontoret i Gävleborgs län!

HS Konsult erbjuder oberoende rådgivning till lantbrukare verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Dalarna och Gävleborgs län. Efterfrågan på vår kunskap växer och vi söker en lantbruksrådgivare till vårt kontor i Storvik.

Är det här ett jobb för dig?
Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och varierande jobb. Tillsammans med kunniga kollegor erbjuder du rådgivning inom vårt HIR-koncept för lantbruksföretag i Dalarnas och Gävleborgs län.

Du kommer att arbeta med helhetsrådgivning till lantbruksföretag med utgångspunkt i din specialistkompetens inom växtodling, lantbruksdjur eller ekonomi. I arbetet ingår, förutom rådgivning direkt till kund, även att skriva informationsbrev och tidningsartiklar samt att planera och utföra utbildningar och kundträffar. Du kommer också göra SAM-ansökningar och arbeta med miljörådgivning inom Greppa Näringen.

Du har arbetslivserfarenhet inom lantbruk och enskild rådgivning. Du är utbildad agronom, lantmästare, ekonom eller har motsvarande kompetens.

Tjänsten kräver att du är affärsmässig och stimuleras av att ha eget resultatansvar. Du ska ha lätt för att arbeta självständigt men också stimuleras av att samarbeta med kollegor inom många olika ämnesområden.

Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Storvik

För mer information:
Konsultchef: Victoria Thuillier, 070-236 25 45
Facklig kontaktperson: Sofie Erikson 070-753 77 97

Ansökningar hanteras och intervjuer sker löpande. Vi samarbetar med ett rekryteringsföretag vid tillsättandet av tjänsterna.

Skicka CV och personligt brev till: hskonsult@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Storvik”.

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.