Vi söker medarbetare till vår ekonomirådgivning

Ekonomi, redovisning och företagsutveckling

Hushållningssällskapen i Östergötland, Kalmar-Kronoberg-Blekinge och Jönköping söker medarbetare till vår ekonomirådgivning med placering på något eller några av våra kontor i Linköping, Gamleby, Bräkne-Hoby, Växjö, Jönköping och Kalmar.

Du kommer att ingå i ett regionalt nätverk med cirka 15 ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Du deltar också i vår nationella utvecklingsgrupp. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom områdena växtodling, bygg, skog och miljö för att erbjuda kunderna en heltäckande rådgivningslösning. Det innebär för dig som medarbetare en mycket stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

För oss och våra kunder är det meriterande att du har flera års erfarenhet från likvärdigt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisning och redovisningsarbete, bokslut för olika företagsformer, projektledning eller annan ekonomisk rådgivning.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. I tjänsten ingår att tillsammans med dina arbetskamrater arbeta med befintliga och nya kunder. Även internt arbete kan förekomma.

 

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan till någon av kontaktpersonerna nedan snarast, dock senast den 28 maj. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta

Axel Pettersson, Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge,
tel: 076-879 15 30, e-post: axel.pettersson@hushallningssallskapet.se

Elenore Wallin, Hushållningssällskapet Östergötland,
tel: 070-373 36 22, e-post: elenore.wallin@hushallningssallskapet.se

Frida Carlsson, Hushållningssällskapet Jönköping,
tel: 0708-29 09 76, e-post: frida.carlsson@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet består av 17 fristående medlemsorganisationer med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning.

Över hela landet har Hushållningssällskapet mer än 50 000 medlemmar och ca 700 medarbetare. Kalmar-Kronoberg- Blekinge har 200 medarbetare, med omsättning ca 180 milj, Östergötland har 25 medarbetare med omsättning ca 25 milj och Jönköping 16 medarbetare med omsättning 18 milj.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.