Vi söker konsult/rådgivare inom lagstiftning och miljö

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och uppdrag och behöver därför förstärkning!

Vi söker en konsult/rådgivare inom lagstiftning och miljö till Hushållningssällskapet Halland! Hushållningssällskapet Halland är ett av 17 oberoende och självständiga Hushållningssällskap. Vår affärsidé är att stärka och utveckla landsbygdens näringar – genom att vi har hög kompetens och många samarbeten inom och utom Halland.

Tjänsten kan delvis utformas efter din kompetens och intresse men en del kommer att bestå av lagstiftningsrelaterade frågor som exempelvis tillståndsärenden och regelrådgivning. Du kommer att samarbeta med erfarna kollegor som har liknande arbetsuppgifter men arbetet sker oftast självständigt.

Vid sidan av uppdrag från kunder jobbar vi mycket med olika slags utvecklingsprojekt. Har du erfarenhet att jobba i och/eller leda projekt är det meriterande.

Är detta arbetsuppgifter du har erfarenhet av eller som du känner till och vill jobba med? Då kan du vara den rätta för oss!

Kvalifikationer

Vi tror att du har god kännedom om det svenska lantbruket, och goda kunskaper om miljöbalken och kännedom om annan lagstiftning. Du ska vara noggrann och ha lätt för att både ta initiativ och slutföra uppgifter. Du har högskoleutbildning eller utbildning vi bedömer likvärdig. Tjänsten innebär att du behöver kunna uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt på svenska men gärna också engelska. Som person har du ett utåtriktat sätt och du har lätt för att samarbeta med andra. Du har minst B-körkort och tillgång till egen bil.

Omfattning: kan diskuteras, 75-100 %

Anställningsform: Tillsvidaretjänst

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Lilla Böslid, Eldsberga

Frågor om tjänsten? Ring eller maila Gun Olsson, VD, tel 035-465 01, gun.olsson@hushallningssallskapet.se

Facklig kontaktperson: Hanna Åström tel 035-465 38, hanna.astrom@hushallningssallskapet.se

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Vänta inte med att sända in din ansökan. Rekryteringsprocessen startar direkt. Skicka din ansökan till ansokanhalland@hushallningssallskapet.se

Välkommen med din ansökan!

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.