Vi söker försöksassistenter till vår försöksstation vid Klostergården i Vreta Kloster

Hushållningssällskapet Östergötland har en mycket välrenommerad försöksverksamhet och vi erbjuder nu en möjlighet att få jobba med ett mycket utvecklande jobb inom svensk växtodling.

Vårt fokus är att utföra växtodlingsförsök med hög vetenskaplig kvalitet med modern utrustning i alla tänkbara grödor till nytta för svensk lantbruk. Vi genomför fältförsök inom sortprovning, växtskydd, ogräskontroll, växtnäring, jordbearbetning m.m. En del av försöken utför vi på vår egen försöksgård Klostergården i Vreta kloster som även är placeringsort. Då vårt arbetssätt är att jobba i team är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Men även att kunna arbeta under eget ansvar är det en viktig egenskap hos den vi söker.

Försöksassistenter: Vi söker dig som har relevant utbildning inom jordbrukssektorn med intresse för växtodling. Tidigare erfarenhet av fältförsöksarbete är meriterande. Tjänsten är säsongsanställning inom perioden 19 mars-28 september. Körkort minst B är ett krav. Behörighet att hantera kemiska bekämpningsmedel är önskvärt då preparatprovning är en stor del av vårt verksamhetsområde men inte ett krav. Tidsperiod kan diskuteras och det finns möjlighet till förlängning. För ytterligare information kontakta

Försöksledare Sven-Åke Rydell, 0708-29 08 34, sven-ake.rydell@hushallningssallskapet.se

Fältförsöksledare Fredrik Larsson 0707-92 73 28, fredrik.larsson@hushallningssallskapet.se

Sänd ansökan snarast till ovanstående e-post eller till Hushållningssällskapet Östergötland, att. S-Å Rydell, Klustervägen 13, 590 76 Vreta Kloster. Sista ansökningsdag är den 29 januari 2018 men vi behandlar ansökningar vartefter de kommer in.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.