VD för fastighetsbolaget Förvalta i Skara AB

Vi söker VD med särskilt intresse för kommunikation. Vår nuvarande VD har bestämt sig för att gå i pension och därför behöver vi en ny kraft som tar hand om vårt fastighetsbestånd i Skara.

I centrala Skara äger vi ett helt kvarter med cirka 5 500 m2, i huvudsak kontorslokaler. Hyresgästerna är olika statliga myndigheter och andra såväl större som minde organisationer. I fastigheten ryms också två mindre lägenheter. Löpande underhåll och skötsel av fastighetsbeståndet, hanteras genom köp av dessa tjänster, varför det inte finns någon annan anställd personal i bolaget.

Som vår nye VD, vill vi att Du ska lägga stor kraft och energi på att skapa en kommunikativ arena mellan bolaget och de befintliga hyresgästerna.  Hyresgästerna ska känna att de har en hyresvärd som bryr sig!

Just nu är omfattningen på befattningen 30 % av en heltid, men beroende på Dina förutsättningar och hur verksamheten utvecklas, är vi beredda att diskutera en annan omfattning, såväl mindre som större. Startdatum för befattningen är snarast efter överenskommelse.

Vi kräver ingen specifik utbildningsbakgrund eller yrkeserfarenhet, men Dina tidigare erfarenheter måste ha gett Dig förutsättningar för att förstå och hantera såväl tekniska, juridiska som ekonomiska frågor. Eftersom vi lägger stor vikt vid kommunikativ förmåga, är det väsentligt att Du har dokumenterade goda vitsord från detta område.

Kontakt
Du som vill veta mer om befattningen kontaktar vår ordförande
Jörgen Ehn på telefon 0760-25 50 11, som gärna berättar mer.

Ansökan
Din skriftliga ansökan, som ska innehålla personligt brev och ett CV samt löneanspråk, skickar Du till adress: Förvalta i Skara AB, Järnvägsgatan 18, 532 30 Skara eller till vår mail, rekrytering@hushallningssallskapet.se

Rekrytering sker löpande, dock senast 31 juli 2018

Välkommen in med Din ansökan.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.