Växtodlingsrådgivare till Värmland

Vi bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Värmlands län. Efterfrågan på vår rådgivning är stor och vi vill utveckla den vidare. Vi söker därför dig som vill jobba som växtodlingsrådgivare på Hushållningssällskapet Värmland.

Hos oss ingår du i ett rådgivningsteam med kompetens inom växtodling, lantbruksdjur, miljö/naturvård, bygg, ekonomi, skog och mat.

Är du lockad av rådgivarrollen som kräver både samarbetsförmåga och ett stort eget driv? Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter för dig. Tillsammans med duktiga kollegor kommer du att vara med och utveckla vårt rådgivningserbjudande till lantbruksföretag med utgångspunkt i Värmland. Du ingår också i en större grupp med drygt 20 växtodlare i tre Hushållningssällskap där vi samarbetar och utvecklar tillsammans. Samtidigt kommer du också att ingå i ett nationellt nätverk med växtodlingsrådgivare anställda inom övriga Hushållningssällskap i landet. Vi erbjuder våra kunder oberoende kunskap för utveckling och förbättrad lönsamhet i de gröna näringarna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bedriva rådgivning i fält. Det arbetet omfattar: bedömning av ogräs och skadegörande, rekommendation av insatsmedel, bearbetningsstrategier samt vara ett bollblank när kunderna planerar kommande växtodlingssäsonger. I arbetet ingår även att skriva nyhetsbrev samt arrangera kurser och genomföra rådgivning inom Greppa Näringen. Det kan även bli aktuellt att arbeta med SAM rådgivning.

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid.

Vi vill att du som söker:

Är utbildad agronom eller lantmästare med inriktning mot växtodling eller har motsvarande kompetens.
Har arbetslivserfarenhet inom lantbruk.
Erfarenhet av enskild rådgivning.
Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.

Placeringsort: Karlstad

För mer information:
Växtodlingsrådgivare: Daniel Hedeås 070-829 19 94
Vd: Jonas Enström 070-515 00 30

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 30 november, 2017. Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut.

Ansökningshandlingarna skickar du till:

jonas.enstrom@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet Värmland
Ventilgatan 5
653 45 Karlstad

Välkommen med din ansökan!

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.