Vattenrådgivare

Vi är ett av Sveriges vassaste rådgivarteam som bedriver oberoende rådgivning till lantbruksföretag verksamma i Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland, Örebro, Gävleborg och Dalarnas län. Efterfrågan på vår rådgivning är stor och vi behöver förstärka vårt team med en vattenrådgivare.

Är du lockad av rådgivarrollen som kräver både samarbetsförmåga och eget driv?

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med spännande, varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Tillsammans med nyfikna kollegor kommer du driva utvecklingen i vattenfrågor i jordbrukslandskapet.

Hos oss ingår du i ett rådgivarteam med kompetens inom växtodling, lantbruksdjur, fältförsök, miljö/naturvård, bygg, ekonomi, skog och mat. Som rådgivare är du kundens självklara bollplank när det gäller vattenfrågor. Du kommer driva vattenvårdsprojekt, skriva olika typer av tillståndsansökningar, rapporter, artiklar och nyhetsbrev samt arrangera kurser och kundträffar. Detta gör du, tillsammans med dina kollegor, för att tillhandahålla oberoende kunskap för utveckling och förbättrad lönsamhet i de gröna näringarna.

Vi vill att du som söker:

  • Har adekvat utbildning för tjänsten (agronom, limnolog, biolog, civilingenjör m.fl.).
  • Stimuleras av rådgivarrollen med eget resultatansvar.
  • Är intresserad av eller har kunskap om lantbruk.
  • Är väl insatt i miljö/vattenlagstiftningen.

Placeringsort: Något av våra kontor i Uppsala, Västerås, Örebro, Strängnäs, Nyköping, Storvik eller Arbrå.

Välkommen med din ansökan!

För mer information:
Affärsområdeschef, Victoria Thuillier 070-236 25 45
Facklig kontaktperson, Sofie Eriksson 070-753 77 97

Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal och tjänsten är på heltid.

Ansökningar med personligt brev och CV vill vi ha senast 31 mars, 2018.

Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut. Ansökningshandlingarna skickar du till: hskonsult@hushallningssallskapet.se

Märk ditt mail med ”Ditt namn Vatten önskad placeringsort”.

Vi samarbetar med en rekryteringsfirma vid tillsättandet av tjänsten.

Hushållningssällskapet har i 200 år erbjudit oberoende rådgivning inom de gröna näringarna, och det gör vi fortfarande. Vi bedriver konsultverksamhet inom flertalet olika områden, fältförsök och forskning inom framförallt växtodling. Idag är vi ca 60 medarbetare vid kontoren i Uppsala, Nyköping, Strängnäs, Örebro, Kumla, Västerås, Storvik och Arbrå.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.