Hushållningssällskapet Skåne och HIR Skåne söker medarbetare inom ekonomi och redovisning

Vi på Hushållningssällskapet och HIR Skåne AB arbetar för de näringar som vill utveckla landsbygdens resurser, till nytta för alla som bor och verkar där. Det sker genom företagsrådgivning, konsultuppdrag, utbildning, utvecklingsprojekt och försök. Nu söker vi dig som vill arbeta med företagsekonomi och redovisning.

 

HIR Skåne AB

HIR Skåne AB är ett ledande och expansivt konsultföretag inom lantbruk och trädgård med ca 70 kvalificerade rådgivare. Vi utökar nu vår verksamhet inom redovisning på grund av en ökad efterfrågan. Vi söker därför dig som är ekonom med erfarenhet inom redovisning, bokslut och deklarationer. Vi ser gärna att du har arbetat med olika företagsformer. Har du kunskap om lantbruksföretag är det meriterande.

Du kommer att ingå i en grupp av ekonomer med bred kunskap inom olika områden. Du har lätt för att samarbeta och att ta initiativ. I arbetet ingår att tillsammans med dina kollegor utveckla affärssystem och rutiner för effektivare uppföljning och styrning av kundernas företag.

Placeringsort Skepparslöv.

Har du frågor om tjänsten kontakta, Monica Åkesson, 010-476 22 47, monica.akesson@hushallningssallskapet.se

Skicka din ansökan senast den 8 januari 2018 till: gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se och märk den med: Ansökan till HIR Skåne AB – Redovisningsekonom

Hushållningssällskapet Skåne

Hushållningssällskapet Skåne växer och behöver dig som brinner för ordning och reda och har goda kunskaper inom ekonomi och redovisning.
Du kommer att ingå i avdelningen Affärsstöd och stötta upp där arbetet behövs, men de främsta arbetsuppgifterna ligger inom ekonomi. I tjänsten ingår även lönearbete i form av framtagande av underlag och kommunikation med löneadministratör.
Då du kommer att behövas på våra kontor i både Borgeby och Skepparslöv är körkort och tillgång till bil ett krav.

Har du frågor om tjänsten kontakta,
Malin Pehrsson, 010-476 20 04, malin.pehrsson@hushallningssallskapet.se eller
Pär Martinsson, 010-476 20 02,  par.martinsson@hushallningssallskapet.se

Skicka din ansökan senast den 8 januari 2018 till: gun-britt.sobieski.larsson@hushallningssallskapet.se och märk den med Ansökan till Hushållningssällskapet Skåne – Affärsstöd


Vi har alltid lönsamt företagande i fokus, vare sig vi ger råd för maximerad foderproduktion, hur du ska bygga ditt stall eller hur du ska få mer pengar för virket. Våra kunskapsområden är Bygg, Energi, Företagsekonomi, Landsbygdsutveckling, Lantbruk & Skog, Mat, Projektutveckling, Trädgård och Vatten. Rådgivningen är samlad i det delvis personalägda dotterbolaget HIR Skåne AB.

Tillsammans med våra drygt 6 000 medlemmar gör vi landsbygdens röst hörd, både i städerna och ute i bygderna, men även i kontakten med myndigheter och politiker. Hushållningssällskapen i Skåne bildades redan 1814. Med 200 år i backspegeln kan vi med tilltro blicka framåt och prata om framtiden.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.