Redovisningskonsult till Karlstad

Vi söker dig som vill ingå i teamet som levererar ekonomitjänster till våra kunder.

Hushållningssällskapet i Värmland är en obunden kunskapsorganisation som arbetar inom flera olika områden för att framförallt bistå företagare på landsbygden med olika tjänster.

Inom ekonomiområdet arbetar vi idag med kvalificerad företagsrådgivning inom jord och skog samt med redovisningstjänster till främst småföretagare. Vi har en positiv kundutveckling och en ökad efterfrågan på tjänster som rör redovisning. Vi har för närvarande en person som arbetar heltid med redovisningsfrågor och behöver nu utöka med en redovisningskonsult. Vårt fokus är jord och skogsbruksföretag men vi breddar oss allt mer mot att också arbeta med andra företag, främst på landsbygden.

Vi söker dig som idag är anställd eller driver eget företag i redovisningsbranschen. För oss och våra kunder är det viktigt att du har flera års erfarenhet från självständigt arbete med bokslut, deklaration och bokföring. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika företagsformer. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det en fördel men inget krav. Viss kunskap i jord och skogsbruk är också en fördel men inget måste. Som person uppskattar vi om du har lätt för samarbete och kommunikation. I arbetet ingår att tillsammans med dina arbetskamrater ta hand om befintliga kunder men också att arbeta för att få in nya kunder.

Vad kan vi erbjuda dig? Jo, en spännande och utvecklande arbetsplats med engagerade arbetskamrater med bred och spetsig kunskap i en rad ämnen inom områdena jord, skog, ekonomi, vatten och miljö samt företagsutveckling specialinriktad mot små och medelstora företag som arbetar med landsbygdens resurser. Du ingår också i en större grupp med ca 7 ekonomer i tre Hushållningssällskap där vi samarbetar och utvecklar tillsammans.

Vi är främst intresserad av en heltid men deltid kan diskuteras. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placering är kontoret i Karlstad.

Intresserad?

Skicka in din ansökan till jonas.enstrom@hushallningssallskapet.se eller slå mig en signal på 070-515 00 30 om du har frågor.

Välkommen med din ansökan, gärna så fort som möjligt men senast den 10 december. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan.

Jonas Enström

Vd

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.